- 2,459
- 2,380
- 113
183-184 çıkar diyordum zaten tam öyle çıktı futboldan devam edelim
Gönder gelsin183-184 çıkar diyordum zaten tam öyle çıktı futboldan devam edelim
Nerdesin g.tDaha ilk kupndan yattı 😀😀😀😀
Sen nasıl dersen dost gönder gelsin183-184 çıkar diyordum zaten tam öyle çıktı futboldan devam edelim
hadi bakalım gelsin oda183-184 çıkar diyordum zaten tam öyle çıktı futboldan devam edelim
dev am183-184 çıkar diyordum zaten tam öyle çıktı futboldan devam edelim
Gonder gelsin krall183-184 çıkar diyordum zaten tam öyle çıktı futboldan devam edelim
185 olur mu la![]()
Futbol mu nayırrrr183-184 çıkar diyordum zaten tam öyle çıktı futboldan devam edelim
olmadı 2 sayı daha gelseydi iyi olacaktı gibi- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Basket iyiydi ama para senin sen bilirsin gönder gelsin183-184 çıkar diyordum zaten tam öyle çıktı futboldan devam edelim
Basket iyiydi bugün de hep üstlük maçlar var ama sen bilirsin 😁183-184 çıkar diyordum zaten tam öyle çıktı futboldan devam edelim
Yatsaydı iyiydi de neyse diğer adımdan patlar zatenolmadı 2 sayı daha gelseydi iyi olacaktı gibi![]()
o kaybetmeye mahkum zatenYatsaydı iyiydi de neyse diğer adımdan patlar zaten
Macabi 4 sn kala şut kullandı ama girmedi fener 3 denedi ribanundu alamadı 2 takımda orda bı sure kaybı oldu yoksa böyle bitmezdi macolmadı 2 sayı daha gelseydi iyi olacaktı gibi![]()
foul bekliyordum yapmadılar 3lüğü sokamadı fener zaten 2lik dene bariMacabi 4 sn kala şut kullandı ama girmedi fener 3 denedi ribanundu alamadı 2 takımda orda bı sure kaybı oldu yoksa böyle bitmezdi mac
O korku ona yeter yatmış kadar oldu zaten ettiği küfürler buraya geliyordu 😁Yatsaydı iyiydi de neyse diğer adımdan patlar zaten