- 15,372
- 5,278
- 113
Canaria da one gec
Iyi bakalimHelal Girona sayesinde birazcık kasamiz oldu. Maç sonu -3.5 birşeyler daha saldık bu kadar yeterli
Bol şans sanada reisHelal Girona sayesinde birazcık kasamiz oldu. Maç sonu -3.5 birşeyler daha saldık bu kadar yeterli
Grcmiş olsun dost biraz hacele olmus gibi kupon bülten' guzel iyi değerlendir maclar guzel 🤝@Shellac reis kayıp
Hırs yapma olanı verme dost uzuldum, adına cidden🙏@Shellac reis kayıp
Bol şansın olsun dost ben şimdi mesajlarda gördüm sen adını degistirmissin bende bu kim diyorumRoll Bize Gelmiyor birde böyle deneyelim.
Sağlık olsun dost@Shellac reis kayıp
Geçmiş olsun. Girona 2. Çeyrek geri dönüşü görünce 2 çeyrek ona oynadım. Maç sonu da 2 orandan -4.5 mu alsam dedim. İçimden bi his boşver azla yetin meto dedi 1.89 dan -3.5 aldık@Shellac reis kayıp
Desene senin yüzünden gelmedi 🤣Geçmiş olsun. Girona 2. Çeyrek geri dönüşü görünce 2 çeyrek ona oynadım. Maç sonu da 2 orandan -4.5 mu alsam dedim. İçimden bi his boşver azla yetin meto-3.5 aldık
Ben ne bileyim oynamıştım foruma girdim senin konuyu gördüm aynı maç. Kuponu paylaşıp girona 2 çeyrek iyi geri dönüşü yaptı yazmıştımDesene senin yüzünden gelmedi 🤣