- 25,854
- 27,090
- 113
Bağıra bağıra gelicek diyorsunEşek seni de si..sin jantunen
Bağıra bağıra gelicek diyorsunEşek seni de si..sin jantunen
Ben konuları karistiririm buraya yazcagimi oraya oraya yazcagimi buraya yazarım çorba olur vallaPara lazım olunca yapılamaz diye birşey olamaz
şanslasrı yanındaydı ne attıysalar girdiDediğimiz gibi baskonia 20 zor görmesi 3 çeyrek boyunca 20 üstü nasıl attı inanmak cidden zor
Ağzına sağlık kral biz daha kendi roll konumuzu takip edemiyoruz forumu kazanç ağına çevirenler çok maalesef söz meclisten dışarıPara lazım olunca yapılamaz diye birşey olamaz
Bozmamız gerek kral 🙂Kral seri bozulur mu
@berdus27 banı açılmamış bu sinyalci bir dahaki gelişine forumdan müebbet yicek bunun gibi sinyalci görmedimAğzına sağlık kral biz daha kendi roll konumuzu takip edemiyoruz forumu kazanç ağına çevirenler çok maalesef söz meclisten dışarı
Defalarca bende aynı şeyi söyledim belli başlı kişiler var maşallah her rollde aktif bir sekildeler birde sürekli birbirlerine etiket atarlar 🤣🤣Ağzına sağlık kral biz daha kendi roll konumuzu takip edemiyoruz forumu kazanç ağına çevirenler çok maalesef söz meclisten dışarı
Geçen af çıkmışti bu arkadaşa vurmamış sanırım 🤣@berdus27 banı açılmamış bu sinyalci bir dahaki gelişine forumdan müebbet yicek bunun gibi sinyalci görmedim
Sen geri git pana maçına devam et biz toparladık 🤣Mac 77 67 iken geçip pana maçını izledim fener ne yapmış ole puaah