- 8,409
- 10,709
- 113
Yalnız 10 farkti bir ara şu an 15 fark attı Tebrikler Fenerbahçe Beko iyi ki Fenerbahçeliyim 🤣🤣🤣
69 61di en son hatırladığımYalnız 10 farkti bir ara şu an 15 fark attı Tebrikler Fenerbahçe Beko iyi ki Fenerbahçeliyim 🤣🤣🤣
Ilk defa fener bir rol yatirmadi seni seviyor belliYalnız 10 farkti bir ara şu an 15 fark attı Tebrikler Fenerbahçe Beko iyi ki Fenerbahçeliyim 🤣🤣🤣
Metin abe bak sen yoktun 5te 5 oldu hade görüşürüz abe hayırlı geceler olsun 🤣Wonza yıkın yıkın Azrail Tebrikler
Arka planda destek verdim ona göre@Golcümetin de bizi gözetliyor valla beğeniyor
Devamlı 🤣
Tebrikler 👏👏👏Metin abe bak sen yoktun 5te 5 oldu hade görüşürüz abe hayırlı geceler olsun 🤣
Kupon paylaşsaydı konuda metin Fenerbahçeyi yakmışlar kül olmuştuMetin abe bak sen yoktun 5te 5 oldu hade görüşürüz abe hayırlı geceler olsun 🤣
Devamının olması dileğiyle dostumİyi oldu iyi yılın ilk rolü başarılı oldu
Devami bu gece hızlı hizli gelir umarimİyi oldu iyi yılın ilk rolü başarılı oldu
Allah'tan sabah batmıştım kasa yoktuKupon paylaşsaydı konuda metin Fenerbahçeyi yakmışlar kül olmuştu
Darısı diğer rollereİyi oldu iyi yılın ilk rolü başarılı oldu
Bugün alacağını aldi çokta zorlamanın mantığı yok kuzenDevami bu gece hızlı hizli gelir umarim
Büyük ihtimalle duramaz 1 k ile dener diye dedim dostBugün alacağını aldi çokta zorlamanın mantığı yok kuzen