- 31,710
- 17,378
- 113
Sigara molası5 dk mola beyler
Sigara molası5 dk mola beyler
Bi sigara içelim5 dk mola beyler
Sigara içmeyin beyler ben gördüm azraili geri gitti sizde içmeyin bıraktık mecburBi sigara içelim
Wonza5 dk mola beyler
Doğru içende gizli içsinSigara içmeyin beyler ben gördüm azraili geri gitti sizde içmeyin bıraktık mecbur
Bak Metin abe 3. Adimdayim geçemezsem
Rastgele3
Ev alır dedik ama bakalım
Umarım yanıltmaz
Canım çok istiyor 6 ay oldu icmeyeli mecburiyetten ama bazen sigara dumani çekmek istiyorum zorluyor yine deDoğru içende gizli içsin
Konudan Gideyim istersen kazanınca DM ye gelirsinBak Metin abe 3. Adimdayim geçemezsem
Bilki senin suçun 🤣
Kanka aman diyim her şeyden önemli sağlık lütfen yapma bunu kendineCanım çok istiyor 6 ay oldu icmeyeli mecburiyetten ama bazen sigara dumani çekmek istiyorum zorluyor yine de
İçme boşver bırak bu vesileyleCanım çok istiyor 6 ay oldu icmeyeli mecburiyetten ama bazen sigara dumani çekmek istiyorum zorluyor yine de
Bol sanslar3
Ev alır dedik ama bakalım
Umarım yanıltmaz
Dostum bende gördüm bi kalp krizi gecirdim yogun bakimda bi arrest oldumSigara içmeyin beyler ben gördüm azraili geri gitti sizde içmeyin bıraktık mecbur
Bişi paylaşma konuya abem.olasan totemi bozma rica ediyorum sen uzaklaş ben sana ulaşırım 🤣Konudan Gideyim istersen kazanınca DM ye gelirsin![]()