- 8,409
- 10,709
- 113
Hastalıklar bizi perişan etti bu halimize şükür valla Allah tüm hastalara şifa versin zordur valla elimizden bişi gelmezÇok geçmiş olsun reis
Hastalıklar bizi perişan etti bu halimize şükür valla Allah tüm hastalara şifa versin zordur valla elimizden bişi gelmezÇok geçmiş olsun reis
Çok geçmiş olsunHastalıklar bizi perişan etti bu halimize şükür valla Allah tüm hastalara şifa versin zordur valla elimizden bişi gelmez
Aynen öyle Allah tüm hastalara şifa versinHastalıklar bizi perişan etti bu halimize şükür valla Allah tüm hastalara şifa versin zordur valla elimizden bişi gelmez
Amin dostHastalıklar bizi perişan etti bu halimize şükür valla Allah tüm hastalara şifa versin zordur valla elimizden bişi gelmez
Dur gaza getirme adamlarıUlan dep 1 sayı nedir elin kırıldı ne oldu ayıptır biraz hayat belirtisi goster 🤣
Bir rivayete göre, metonun ayak numarasi 52 imiş..@Golcümetin de bizi gözetliyor valla beğeniyor
Devamlı 🤣
Gördün mü ağzımı açtım ne sayı attı işte bizim sansimiz budur şoma ağızlı ben AzraeL 🫡Dur gaza getirme adamları
Sende dur kanka kötuyu çağırma ama burdan vermez artık ev umarım öyle olurGördün mü ağzımı açtım ne sayı attı işte bizim sansimiz budur şoma ağızlı ben AzraeL 🫡