- 73,828
- 39,168
- 113
Kral Bir 5 dakikaya geliyorum ben bir lavaboya gireyim
katılım varmı dostEywallah sende hoşgeldin dost
Yaw haklısın ama sen zaten huzursuz ve psikolojikmen rahatsız olmuşsun bunu herhengi birine dqyatmadan sakın olmalisin elden birşey gelmez terzi bile kendi söküğünü dikemiyor örnek olarakÖyle tabide bı dünya para kaybedip su bile alamiyoz pskloji kalmıyor işte ise gelioz para algısı yok
Hoş geldin Kralkatılım varmı dost
Faka basmasa pokoto Yemişko uzarsa56 +6 hakkımız var iyiyce kuru süre
Ben ne yapayım ben ne yapayım bir yandan vücudum eriyor gidiyor bir yandan parasızdık sıkıntılarYaw haklısın ama sen zaten huzursuz ve psikolojikmen rahatsız olmuşsun bunu herhengi birine dqyatmadan sakın olmalisin elden birşey gelmez terzi bile kendi söküğünü dikemiyor örnek olarak
Öyle tabi sakinimde bazen geliyorlar artık beyin algısı bozulmuş dostYaw haklısın ama sen zaten huzursuz ve psikolojikmen rahatsız olmuşsun bunu herhengi birine dqyatmadan sakın olmalisin elden birşey gelmez terzi bile kendi söküğünü dikemiyor örnek olarak
Emin ol senden daha kötüleri de vardır dost Allah bizi bu illetten kurtarsın başka da elimizden birşey gelmez haniÖyle tabi sakinimde bazen geliyorlar artık beyin algısı bozulmuş dost
Amin inşallah kurtuluruz da zor 1.5 milyon icrada borcum var maas kesiliyor sağlık sorunları var dolu ya yaz yaz bitmezEmin ol senden daha kötüleri de vardır dost Allah bizi bu illetten kurtarsın başka da elimizden birşey gelmez hani
Yapacak bişi yok eşrefe takılırız kredi isteriz 🤣🤣🤣@AzraeL basketin kafa kafaya olması sıkıntı
Uzamadığı sürece gelir benceYapacak bişi yok eşrefe takılırız kredi isteriz 🤣🤣🤣