Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling AzraeL Kasa 1500 3-4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,828
39,168
113
Kral Bir 5 dakikaya geliyorum ben bir lavaboya gireyim

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Öyle tabide bı dünya para kaybedip su bile alamiyoz pskloji kalmıyor işte ise gelioz para algısı yok
Yaw haklısın ama sen zaten huzursuz ve psikolojikmen rahatsız olmuşsun bunu herhengi birine dqyatmadan sakın olmalisin elden birşey gelmez terzi bile kendi söküğünü dikemiyor örnek olarak

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,828
39,168
113
Yaw haklısın ama sen zaten huzursuz ve psikolojikmen rahatsız olmuşsun bunu herhengi birine dqyatmadan sakın olmalisin elden birşey gelmez terzi bile kendi söküğünü dikemiyor örnek olarak
Ben ne yapayım ben ne yapayım bir yandan vücudum eriyor gidiyor bir yandan parasızdık sıkıntılar

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,453
3,830
113
Öyle tabi sakinimde bazen geliyorlar artık beyin algısı bozulmuş dost

berkays7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,453
3,830
113
Emin ol senden daha kötüleri de vardır dost Allah bizi bu illetten kurtarsın başka da elimizden birşey gelmez hani
Amin inşallah kurtuluruz da zor 1.5 milyon icrada borcum var maas kesiliyor sağlık sorunları var dolu ya yaz yaz bitmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...