- 17,418
- 17,064
- 113
Ula Muro bitmedi gitti şu harmanlığın🤣Evet benim kısmetime gelecek harmanım
Ula Muro bitmedi gitti şu harmanlığın🤣Evet benim kısmetime gelecek harmanım
Hiç sorma harman zamanı da geçmiş Muro baba hala harmandalı 🤣Ula Muro bitmedi gitti şu harmanlığın🤣
Kral sen de biliyorsun bak Ben gece kovalıyorum mesela 500 bin lira alıyorum mesela gidiyorum kafamı yapıyorum gündüz gündüz farkındaysanız Yokum Burada sonra akşam kalkıyorum ya gece 12'de ya 3 de 4.00'te rol kovalıyorum Onu kovalıyorum bunu kovalıyorum yine aynı şekil gece kalkıp harman kalıyorum 😄Ula Muro bitmedi gitti şu harmanlığın🤣
Vallahi iki saattir buradayım belim büküldü anasını satayım kambur gibi kaldım maçı takip etmekte 😄😄Hiç sorma harman zamanı da geçmiş Muro baba hala harmandalı 🤣
sacro boyle devam ederse zorÇifte wonn yapmamız lazım
kadrolarıda iyi aslında uyum sorunları varNe boş bir takimmis bu sac yahu. Ben böyle bilmezdim bunları harbi asalaklar
Ulan gece gece dedik ikimizin de kuponları yeşillensin eşref ne kadar basmıştı kupona@EşrefTEK80 sıkıntı var bro
Nasıl bir takımmış Harbiden bu Eşref yaNe boş bir takimmis bu sac yahu. Ben böyle bilmezdim bunları harbi asalaklar
Murobaba hayırlı sabahlar diliyorum sana şansın bol olsun ben kaçar 🤣🤣🤣@AzraeL hadi at sur son kuponu da getirelim
25 k sanki getirelim onuda yauw 8 fark yemesin sacUlan gece gece dedik ikimizin de kuponları yeşillensin eşref ne kadar basmıştı kupona