- 19,375
- 11,609
- 113
5 atma dep
Çok haklısın dost cok, kış geldi turizm bitti haliyle işsiziz para yok dara düşünce gördük neyseBenim burda 3 5 dostum var zaten wp den felan konuşurum o şekilde iste yapıyorum ben yoksa forumda cakal çoktur akilli olmak lazım
Sözümüz olmayan insanlara bile artık sonrasında baktık ki hesap kitap ortada diyor ki bende sana az mı gönderdim felan da fistan da puhahha1/2 yaptım ben baktım sonra hep isteme oluyor sonra finish bıraktım hele 1 tanesi var inanılmaz bir kişilik. Adam 1 ay önce para istedi yok dedim param. Sonra 1 ay sonra konu açtım adam bana ne dese beğenirsin knk sözün vardı para varsa versene dedim yuhh 1 ay pusuda beklemiş 😂
Sende yüklü kupon alan adamsin para oldugu zaman elbet düzlüğe çıkarsın tekrardan bizde bole bole öğrendik forumu zatenÇok haklısın dost cok, kış geldi turizm bitti haliyle işsiziz para yok dara düşünce gördük neyseyaz gelsin bilirim ben
JshshSözümüz olmayan insanlara bile artık sonrasında baktık ki hesap kitap ortada diyor ki bende sana az mı gönderdim felan da fistan da puhahha
Allah yardımcın olsun zor süreçlerini atlatmanı diliyorumÇok haklısın dost cok, kış geldi turizm bitti haliyle işsiziz para yok dara düşünce gördük neyseyaz gelsin bilirim ben
Ya hiç sorma çok değiiiik tipler var Tövbe yaSözümüz olmayan insanlara bile artık sonrasında baktık ki hesap kitap ortada diyor ki bende sana az mı gönderdim felan da fistan da puhahha