- 30,888
- 3,922
- 113
2.25
Rabbim şifa versin dost geçmiş olsunGırtlak kanseri dost
Metin ban mı yedi yeni farkettim söylemesen bende niye aktif değil hayret diyordımMetings bütün konularin içine eden biriydi argo kelimesi yoktu ama ortalığı çok güzel karistiyordu kac defa uyardılar onu başkan dahi yazdi ona dm den ama metin ısrarla devam ediyordu
Acil şifalar85 kilodan düştüm 6 ayda hastanede tedavi görüyordum erken teşhis ti ama mahvolduk evdeyim şu an 3 gün oldu taburcu olalı
Aynen son adıma girekResmi won bekliyoruz 2/2
Toparlarsin yine yavaş yavaş 1 2 seneye eski haline dönersin85 kilodan düştüm 6 ayda hastanede tedavi görüyordum erken teşhis ti ama mahvolduk evdeyim şu an 3 gün oldu taburcu olalı
İleriye bakmak gerek o zaman en azından erken teşhis olayı güzel haber85 kilodan düştüm 6 ayda hastanede tedavi görüyordum erken teşhis ti ama mahvolduk evdeyim şu an 3 gün oldu taburcu olalı
Geçmiş olsun dost allah şifa versin başka türlü diyecek bişey yok gırtlak kanseri zor dur nefes darlığı felan benimde arkadaşın ortağında vardı zor85 kilodan düştüm 6 ayda hastanede tedavi görüyordum erken teşhis ti ama mahvolduk evdeyim şu an 3 gün oldu taburcu olalı
Adam o işlerin uzmanı olmustu valla metin gibisini ben daha ömrümde görmedim acayip değişik bir insandıO gey metin millete ban yedirmeye çalışır parası bitince rollerde yağ çeker
O iş bizde sen canınınskımaHiç maça da bakmadım iyi kurumuş hayret ettim