- 32,741
- 12,204
- 113
Öyle değil forumdan, dünyadan almak benim işim değil azraile bilgi verildi merak etme 🫣Tarih bellimi hazırlık yapalım bari puaha
Wonza erho. Kod spinden 91 çıkmıştı 1k yapıp Cekersek ekmeğimiz çıkarBen bir @Golcümetin 2 ban yemekten uzmanlastik puaha
Valla shel ve daimon bana da ban atmıyor da millet başkanı 2 3 defa etiket ettiler diye direk baskan ipimizi cekti puahaGolcümetine başkan zaten banfinifinfon yapıyor metinin adı ban makinası
Tev lé lé ziyaaa 🤣dua edinde eski halimden eser yok başka bir forumda adminler benden illalah etmişlerdi![]()
Bak mesela metinin bu huyuna bayılıyorum gereksiz yerlerde gereksiz bilgiler veriyor ulan hoşuma gidiyor bu yenge metini evden ne zaman kovacak acabaWonza erho. Kod spinden 91 çıkmıştı 1k yapıp Cekersek ekmeğimiz çıkar
Forum ben olmasam olmaz ama puahaÖyle değil forumdan, dünyadan almak benim işim değil azraile bilgi verildi merak etme 🫣
yok ciddiyim la en az 150 kere ban yemişimdir küfürdenTev lé lé ziyaaa 🤣
Bu adam ne zaman benim konuda kupon paylaşsa o adımda yatıyoruz taragi yedik 🤣Wonza erho. Kod spinden 91 çıkmıştı 1k yapıp Cekersek ekmeğimiz çıkar
banlama konusundaValla shel ve daimon bana da ban atmıyor da millet başkanı 2 3 defa etiket ettiler diye direk baskan ipimizi cekti puaha
Bizede o ekmekte pay varsa seviniriz puahaWonza erho. Kod spinden 91 çıkmıştı 1k yapıp Cekersek ekmeğimiz çıkar
Iyi olur ya gelsin 500Wonza erho. Kod spinden 91 çıkmıştı 1k yapıp Cekersek ekmeğimiz çıkar
Metinlerin hepsi ayni iste puahaBu adam ne zaman benim konuda kupon paylaşsa o adımda yatıyoruz taragi yedik 🤣
Bu sefer tersi olsunBu adam ne zaman benim konuda kupon paylaşsa o adımda yatıyoruz taragi yedik 🤣