- 36,473
- 19,509
- 113
Haberim yoktur Benim kanka değil di. Forumda benim kanka da yok zatenMetings1905
Haberim yoktur Benim kanka değil di. Forumda benim kanka da yok zatenMetings1905
Islemin onay aldi, gelir birazdanKupon düşene kadar juveye gol attirabilir miyiz 1 tanecik golune kalmışız
Kanka yok demek he kirli çamaşırları dokeyim o zaman Metin abe senin normalde erkek olmadığını dahası da var 🤣🤣🤣Haberim yoktur Benim kanka değil di. Forumda benim kanka da yok zatenkendi halimde takılıyorum
Gerek yok, işleme alindi zaten gol gelir birazdan dedikJuvede Acemi kenan yok mu atsın 1 gol
Bi kupon yapmıştım juve 2 atar vardı düşük oran o bile gelmiyor yaw bir göle el arabası alacağım 🤣Islemin onay aldi, gelir birazdan
Yok artık. Neyse şu kupon sonuçlansin da çekim ver her şer de vardır bir hayırKanka yok demek he kirli çamaşırları dokeyim o zaman Metin abe senin normalde erkek olmadığını dahası da var 🤣🤣🤣
Daha da düşmedi ibne kupon ben ne yapayımYok artık. Neyse şu kupon sonuçlansin da çekim ver her şer de vardır bir hayır
Belki Düşse kaybedecektin vardır bi hayırDaha da düşmedi ibne kupon ben ne yapayım
Kral güncelleme varsa 2 saatide bulur acele etme bekle birazDaha da düşmedi ibne kupon ben ne yapayım
Kim sayacak o kadar sayiyi puabaKupon Düştü bu son adım uzun olacak
Limit koydu 2 farklı baremden aldım
Biraz eşref gibi takılalım
Azreal tek 😀😀😀Kupon Düştü bu son adım uzun olacak
Limit koydu 2 farklı baremden aldım
Biraz eşref gibi takılalım
Saymaya gerek buraya kadar takip edenler ödül alır sonradan gelenlere yok maalesefKim sayacak o kadar sayiyi puaba
Kitlendigi yerde yetisiirz üste 😀Saymaya gerek buraya kadar takip edenler ödül alır sonradan gelenlere yok maalesef
Azrail zaten tek dostAzreal tek 😀😀😀