Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling ☠️AzraeL☠️ Kasa 1600 Hedef 3,4 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Konu kilit bültende dünya kadar mac varken bu maca tüm kasayı girmek amatorluktur
Kendi konuna döner misin rica ediyorum
Gelmese de bir yerimiz sağolsun
İlk çeyrek atsalardı
Konuşma şeklin başka olurdu
Dun gece de bültende ki NBA leri Sayarsan ortalama 200 adam vardı verdiğin 3 adamdan sadece 1 o geldi 🤣

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,653
29,035
113
İlk çeyrek atsalardı
Dun gece de bültende ki NBA leri Sayarsan ortalama 200 adam vardı verdiğin 3 adamdan sadece 1 o geldi 🤣
kaale alma yakında banlanacak

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,194
5,080
113
Gelse de gelmese de erhana zararı dokunacak birşeyi yok maalesef ilk çeyrek atmadilar nasıl olduysa canımız saolsun
Erhanin yuzunden derin baglantilari var, ne yapti ne etti ilk ceyrek sayi attirmadi

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
İlk çeyrek atsalardı
Ulan kotu bir şeymi dedim sana senin bu huyundan nefret ediyorum wp den de sakin bir daha yazma bana herseyi ciddiye alan adamlan isiim olmaz bu saatten sonra hadi eyvallah

AzraeL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,409
10,709
113
Ulan kotu bir şeymi dedim sana senin bu huyundan nefret ediyorum wp den de sakin bir daha yazma bana herseyi ciddiye alan adamlan isiim olmaz bu saatten sonra hadi eyvallah
Bende senin bu huyundan nefret ediyorum maalesef hep ben yazıyordum şimdi siliyorum numarani da canını sıkma eksilen bişi olmaz sonda ki gülücü de fark etmemissin zaten

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,194
5,080
113
Bende senin bu huyundan nefret ediyorum maalesef hep ben yazıyordum şimdi siliyorum numarani da canını sıkma eksilen bişi olmaz sonda ki gülücü de fark etmemissin zaten
Onu sil beni ekle bosver hahah

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,365
54,169
113
Makina sayende iyi guldu ama sen bu şekilde konulara uzun uzun yazmaya devam et hangi gün kazancın oldu da gelip sana yazdım seviyorum seni diye gelip konuna dahil oluyorum ettiğin laflara bak ayıp cidden ayıp

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,194
5,080
113
Macimiz basladi, ust yoldaaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...