- 8,409
- 10,709
- 113
Çekim verdim valla uğraşamam daha 1e1 bir ne güzel gülüyordum moralim bozuldu 🤣
Yakup.sov yapmissin masalllah 😂😂🧿🧿Çekim verdim valla uğraşamam daha 1e1 bir ne güzel gülüyordum moralim bozuldu 🤣
Nazar vuracan tarağı yiyecez şimdi 🤣🤣🤣Yakup.sov yapmissin masalllah 😂😂🧿🧿
@Pikaçuu gene verdim bize şoku çekiyoruz çekim verdim bekleyek biraz valla 🤣Cek vakıt gecmeden bırsuru mac var bea
Bısı olmaz emojı hala guluyoÇekim verdim valla uğraşamam daha 1e1 bir ne güzel gülüyordum moralim bozuldu 🤣
Masallah dedm zehirli oku saldm 🧿🧿Nazar vuracan tarağı yiyecez şimdi 🤣🤣🤣
Miami sagolsun 1 ceyrek 45 sayi atmışlar abi bu şike değil de nedir tahmin felan hep hikaye en güvendiğim maçtan gitmesi sözün bittiği yer iste dost yapacak birsey yok@Erhan2121 yine patlamışsın şaşırmadım sabah kalkınca pyayqu
NazR degmesunMasallah dedm zehirli oku saldm 🧿🧿
Bi adim daha at olursa 2 kişiye 250 ver yeter zaten puahahÇekim verdim valla uğraşamam daha 1e1 bir ne güzel gülüyordum moralim bozuldu 🤣
Biz 250 atacak adam değiliz şimdiye kadar kimseye 250 tl atmamışız atmayız küfreder gibi 😎😎😎Bi adim daha at olursa 2 kişiye 250 ver yeter zaten puahah
Dost X2 yaparsın bu gün modun yerindeeBizde herşey şeffaf izin verilmiş 🤣🤣🤣
Tm bana 5k atarsin o zman yemek yiyip gelecem hesabımi biliyorsun zaten puahbaBiz 250 atacak adam değiliz şimdiye kadar kimseye 250 tl atmamışız atmayız küfreder gibi 😎😎😎
Maclara odakBizde herşey şeffaf izin verilmiş 🤣🤣🤣
Daim olsun dostum 🙏🏻 ☘Biz 250 atacak adam değiliz şimdiye kadar kimseye 250 tl atmamışız atmayız küfreder gibi 😎😎😎
Sponsorluk bitti sikonsorluk başladı 🤣🤣🤣Tm bana 5k atarsin o zman yemek yiyip gelecem hesabımi biliyorsun zaten puahba
Yıldırım gelsinnn ⚡⚡⚡⚡Maclara odak
La senin paran uğurlu geliyor bana uzun zaman oldu ortada kaldık valla puaha gece nba için jokeri alayim yeter fazla birsey istemiyorum puahaSponsorluk bitti sikonsorluk başladı 🤣🤣🤣
Ohooo ayıp ayipTm bana 5k atarsin o zman yemek yiyip gelecem hesabımi biliyorsun zaten puahba