- 8,409
- 10,709
- 113
Sen hala burda mısın 🤬Yav şu atarlara da hayranım. Tamam dost sen milyonlar dağıtıyorsun
Sen hala burda mısın 🤬Yav şu atarlara da hayranım. Tamam dost sen milyonlar dağıtıyorsun
Bu arkadaş da elendi o zaman senin deyiminle . Doğruyu söyleyeni 9 köyden kovarlar misaliBu kuponun yatma ihtiömali kalmadı 🤣🤣
Hala yatabılır 1 sayı lazım susarmısnYav şu atarlara da hayranım. Tamam dost sen milyonlar dağıtıyorsun
Dur eleme varmış bende eliyorum hemen @fearjr1992 elendin 😅😅🤣@AzraeL bu arkadasıda elermısın dur dedı bana
Geçmiş olsun dostum bazen ne yaparsan yap olmuyor 2 aydır ilk defa kötü gittim 1 haftada inişli çıkışlı anlar oluyor sağlık olsun umarım toplarsınHoş bolduk dostum işler pırasa totoya kadar terledik.
Oğlum dışlanmışsın hala konuşuyorsun. Boş yapma da konuşan kaybol.NBA'de 13 sanıye kalmış takımın biri 1 farkla önde. 4 sayı bekliyorsun . Nolacak yatacak mi ?
Valla bende işi bırakmak istiyorum da sıkıntılar var bakıcaz bakalımGeçmiş olsun dostum bazen ne yaparsan yap olmuyor 2 aydır ilk defa kötü gittim 1 haftada inişli çıkışlı anlar oluyor sağlık olsun umarım toplarsın
Dostum zaten kalabalık bır sekılde adam elemek lazım gıdermısınUlan harbi yazık size.
Boşver dostum kalp kırma gece gece sen role odaklanYaw Allah için arkadaşlar biri şunu defetsin sinirlerim bozuldu rica ediyorum
Dostum bak geçen de roll de biri vardı isim vermiyim rahat gelir felan diyordu sus dedim susmadı kupon yatınca sesi kesildi haksızsam söyleBoşver dostum kalp kırma gece gece sen role odaklan
Haklısn @Barrios tu bende vardımDostum bak geçen de roll de biri vardı isim vermiyim rahat gelir felan diyordu sus dedim susmadı kupon yatınca sesi kesildi haksızsam söyle
Ne yüzsüz adamsın laUlan harbi yazık size.
La enayi gelmiş maça geldi diyorum ben . Ortada bir şeye geldi demiyorumDostum bak geçen de roll de biri vardı isim vermiyim rahat gelir felan diyordu sus dedim susmadı kupon yatınca sesi kesildi haksızsam söyle
Şuan kaplıcada Olcan odanda jakuzinin içinde viski yanında 1 hafta kafa dinlemek var iyice daralttı bu kumar herkesiValla bende işi bırakmak istiyorum da sıkıntılar var bakıcaz bakalım