- 88,662
- 30,918
- 113
Cekım emgelı olabılır canlya sorNe diyo la bu tufaya gelmeyelimEkli dosyayı görüntüle 865382Ekli dosyayı görüntüle 865382
Cekım emgelı olabılır canlya sorNe diyo la bu tufaya gelmeyelimEkli dosyayı görüntüle 865382Ekli dosyayı görüntüle 865382
Ben bunu geçen gün uyardım maç bitmeden won yazdı maç iyi gidiyordu bi anda bozuldu kupon yattı. Gelmeden won yazarsan olacağı bu dedim ama ders almamışBuyrun hakim bey hoşgeldiniz 🎉
Elenmelı 🤣Metin bi geldin ortalık 56 ettin
😄😄😄
Bankanın yan kasasından oynamışsın bahsiNe diyo la bu tufaya gelmeyelimEkli dosyayı görüntüle 865382Ekli dosyayı görüntüle 865382
Cok kalabalık kanka bıze ekmek dusmez eleme olması lazımMetin bi geldin ortalık 56 ettin
😄😄😄
Metin sen bu zeka ile nasıl parasız kalıon çok enteresanCok kalabalık kanka bıze ekmek dusmez eleme olması lazım
Metin sen bu zeka ile nasıl parasız kalıon çok enteresanCok kalabalık kanka bıze ekmek dusmez eleme olması lazım
Ne var lan at ağızlı
Yok 250 yaptık yatırdım cekicem bu cıktı🤣🤣Bankanın yan kasasından oynamışsın bahsi
Sabaha karşı 7 de açılır çekim yöntemleri dostum 🤣🤣
Daha bugun uyarıldı hala devam edıyo banlatak sunuNe var lan at ağızlı
Beni ele direkt. Ben gülmeye geldimCok kalabalık kanka bıze ekmek dusmez eleme olması lazım
Gel kargasa varNe var lan at ağızlı
Param var deseneBeni ele direkt. Ben gülmeye geldim
Daltonlara delik deşik ettiricem onuDaha bugun uyarıldı hala devam edıyo banlatak sunu
Paratim mi lazimGel kargasa var
hahhHaha sen zengin dostsun kankam sana ihtiyaç yok Dm at bana sabah rollü açtır zengin edeyim ikimizi çok fena bal var ne desem cuk oturuyor 🤣🤣Beni ele direkt. Ben gülmeye geldim
2 transfer hakkım kalmısParatim mi lazim
Bolsans
Şu an yok. Gsw denver üste gömdük kalanı. Baremi söylememParam var desene