- 31,558
- 17,259
- 113
Senin zaten beyazdı abiSaçı beyazlattik dost![]()
Senin zaten beyazdı abiSaçı beyazlattik dost![]()
Tartışma yok tartışmayın başta da dedim minimum maksimum 10 k 10 dan 1 tl bile aşağı çekilmiyorNe alaka kardesim cek dagitmi dedik 2 k eksik olsun kazansin
Bol sansTartışma yok tartışmayın başta da dedim minimum maksimum 10 k 10 dan 1 tl bile aşağı çekilmiyor
Liste yasak 🚫Geldi be yes, listeyi hazirliyorum
Al gel bir kupon dost iki tane diş kaldı ağzımızda onlarida feda edelim bu kuponaTartışma yok tartışmayın başta da dedim minimum maksimum 10 k 10 dan 1 tl bile aşağı çekilmiyor
ur dostum yanlış biliyorsun jokerse mini bonusun 2 katı maksi 10 k 8 de çekebilirsin temsilcilerim var yardımcı oluruz sıkıntı olursa bizzat müdür 🙏🏻Çekilmez dostum 10 k olmadan frebeet şartı budur minimum maksimum 10 k
Yatarsa parayı iade edecen miAston villa u19a 9.5 üst girmicen mi yoksa %100000 fixed
Joker değil mi burası dostumTartışma yok tartışmayın başta da dedim minimum maksimum 10 k 10 dan 1 tl bile aşağı çekilmiyor
9.5 üstün baremi yok dostum adamla aramda muhabbet sakin olYatarsa parayı iade edecen mi
Kaç.tane.temsilcin var laHay
ur dostum yanlış biliyorsun jokerse mini bonusun 2 katı maksi 10 k 8 de çekebilirsin temsilcilerim var yardımcı oluruz sıkıntı olursa bizzat müdür 🙏🏻
Aman oyle deme dis onemliAl gel bir kupon dost iki tane diş kaldı ağzımızda onlarida feda edelim bu kupona![]()
Olum.gecenki konuya atıfta bulundum sorumluluk bana ait hahahahaha9.5 üstün baremi yok dostum adamla aramda muhabbet sakin ol
Çok her yerdeKaç.tane.temsilcin var la
Jokerde kaç tane var onu sordum hahahahahaÇok her yerde
Bir tane olsun yeter iş bilen gerisi traşJokerde kaç tane var onu sordum hahahahaha