- 35,650
- 19,095
- 113
MK çevrimi bitirdim 1400 küsur çektim iptal 5k Yap 500 çekmişSimdi senim ustune bi atlarsam seninle de akrwba olabiliriz dikkat et
MK çevrimi bitirdim 1400 küsur çektim iptal 5k Yap 500 çekmişSimdi senim ustune bi atlarsam seninle de akrwba olabiliriz dikkat et
Senmisin sinana saranMK çevrimi bitirdim 1400 küsur çektim iptal 5k Yap 500 çekmiş
Kesene bereket dost 🍀Arkadaşlar bu 3 kişiye roll parası atıyorum keşke olsa herkes faydalansa gönül koyan mutlaka olur ama elimden gelen budur
@SaHgEc @Hasim5454 @Beşiktaş
Kesene bereket arkadaşlara bol şans hayırlı aksamlarArkadaşlar bu 3 kişiye roll parası atıyorum keşke olsa herkes faydalansa gönül koyan mutlaka olur ama elimden gelen budur
Teşekkürler reis kesene bereket Bol şansArkadaşlar bu 3 kişiye roll parası atıyorum keşke olsa herkes faydalansa gönül koyan mutlaka olur ama elimden gelen budur
Hasim kesin basarir ona inancım tam puahaArkadaşlar bu 3 kişiye roll parası atıyorum keşke olsa herkes faydalansa gönül koyan mutlaka olur ama elimden gelen budur
Kesene bereket dost umarım kazanırız 3 kisiyede biz atarızArkadaşlar bu 3 kişiye roll parası atıyorum keşke olsa herkes faydalansa gönül koyan mutlaka olur ama elimden gelen budur
Var ol dostum emanetini alıp devam diyelim umarım ☘☘☘Arkadaşlar bu 3 kişiye roll parası atıyorum keşke olsa herkes faydalansa gönül koyan mutlaka olur ama elimden gelen budur
İniş bende dost üç kişi yaz banaRoll açacam yine ulaşmadıklarımız var şimdi liste bende bu arkadaşlar roll açsınlar bende dahil ulaşamadıkşarımıza ulaşalım
Gönül koydumArkadaşlar bu 3 kişiye roll parası atıyorum keşke olsa herkes faydalansa gönül koyan mutlaka olur ama elimden gelen budur
Aç açİsmi olan arkadaşlar dm açıyorum iban atsınlar sadece 👏
Başarılı olursan yazarım o kişileriİniş bende dost üç kişi yaz bana
Aç atalim dostİsmi olan arkadaşlar dm açıyorum iban atsınlar sadece 👏
Başarılı olursan ne demek dost kaybettiğimiz savaş yok elhamdulillahBaşarılı olursan yazarım o kişileri
RezMK çevrimi bitirdim 1400 küsur çektim iptal 5k Yap 500 çekmiş