- 51,976
- 49,156
- 113
Geldi geldi kupon gelildide biz omurden yedikGeldi mi harbiden son 5 dakika bakmadım valla ona göre bakacam puhahah
Geldi geldi kupon gelildide biz omurden yedikGeldi mi harbiden son 5 dakika bakmadım valla ona göre bakacam puhahah
🙏🏻🥰 Alkışlar sana da dostum kendime de🥰👏🏻👏🏻👏🏻Bize almış yokmu dost ömrümüzü verdik bu role![]()
GeldiiGeldi mi harbiden son 5 dakika bakmadım valla ona göre bakacam puhahah
Geldi mi harbiden son 5 dakika bakmadım valla ona göre bakacam puhahah
😂😂😂Geldi mi harbiden son 5 dakika bakmadım valla ona göre bakacam puhahah
Hemen kral teşekkürler dostlar daha burdayız bugün forumu hareketlendirecegiz puhahah 😁😁Hadi gir çek parayı hahahahaha
Sanki 5 5 e turk oyuncu atmıştı son golü ole hatırlıyorumBeni 45 k paradan son dakikalarda 5.4 yaptı maçı kazandık sandık 5.5 oldu maç bitti kaybettik daha ne yapsın
Kral bugün ateşi sen yaktın bravoooHemen kral teşekkürler dostlar daha burdayız bugün forumu hareketlendirecegiz puhahah 😁😁
Bugun herkes tokmu uyucak puahaHemen kral teşekkürler dostlar daha burdayız bugün forumu hareketlendirecegiz puhahah 😁😁
Türk futbolcu bilal önce kendi kalesine atıyor Brugge 5.4 öne geçiyor sonra kendi atıyor 5.5 oluyor bekle kuponu atacam sanaSanki 5 5 e turk oyuncu atmıştı son golü ole hatırlıyorum
İyiler kazansın dostum sizin gibi adamlar hep kazansın kalbi güzel insanlarsınızBugun herkes tokmu uyucak puaha
Kupon geldi @AzraeL beni gormez oldu grev yapsak caiz midirBugün izinliydik sözde azrael bizi iyi çalıştırdı![]()
🤭🤭Bugün izinliydik sözde azrael bizi iyi çalıştırdı![]()
Liste yapıldı dost üç kişi kazandıliste falan alınacakmı
Maalesef bizlerde kazanamiyoruz artik dun hangi bahsi aldiysam tek sayıdan gittim bide en son golden macinda son 4 dakika sayi olmayınca dedim sansin da böylesi puahaİyiler kazansın dostum sizin gibi adamlar hep kazansın kalbi güzel insanlarsınız