- 48,801
- 20,177
- 113
Alanlara helal olsun biz alamadıkHoli 5k geldi la ahahha🥺
Alanlara helal olsun biz alamadıkHoli 5k geldi la ahahha🥺
2.2 bile olduAlanlara helal olsun biz alamadık
Ben alamadım 🥺2.2 bile oldu
Nasıl bi maç bu8 dk da 4 gol şike valla olamaz 🤣
Bende benim hesap bile yok orfaBen alamadım 🥺
Öyle dostum, böyle olacağı belliydi8 dk da 4 gol şike valla olamaz 🤣
İlk yarı no gol vurdum ondan 🤣Nasıl bi maç bu
Bol şanslar,Dun Roketbet almıştım 2.500'e
Anapara Her zaman ki gibi yandı frebet kaldık tek maça gelirse tek maça atıp çeviririz hedef 25 k takip edenler uzun sürer bilginiz olsun.
Basarirsak 5x500 dağıtırız
Basarili olmasa bile dagitim yapan, kalbi guzel insan kesene bereket. 🙏Dun Roketbet almıştım 2.500'e
Anapara Her zaman ki gibi yandı frebet kaldık tek maça gelirse tek maça atıp çeviririz hedef 25 k takip edenler uzun sürer bilginiz olsun.
Bolşans kardo umarım başarırsın iyi gecelerDun Roketbet almıştım 2.500'e
Ayakkabıdan su mu icilir gerisini boşver 🤣
Bugün elimizi neye atsak kurudu Barça maçına ilk yarı gol çıkmaz dedik 8 dk da 4 gol oldu 🤣Bolşans kardo umarım başarırsın iyi geceler
Çok iyi replik valla bu seriyi 10 kere belki izlemişim 🤣
O maçın 3.5 üstü en banko maçtı bültendeki bana kalıesa ben hatta 3-2 5-2 arasında bi skor dedim konuda nasıl alt aldın ona la her maçları üst oluyorBugün elimizi neye atsak kurudu Barça maçına ilk yarı gol çıkmaz dedik 8 dk da 4 gol oldu 🤣
Kayıp bonusu vurdum ya tutarsa diye ben gol olur desem emin ol gol çıkmıyor ne desem tersi oluyor ne yapacağımı sasirmisim 🤣O maçın 3.5 üstü en banko maçtı bültendeki bana kalıesa ben hatta 3-2 5-2 arasında bi skor dedim konuda nasıl alt aldın ona la her maçları üst oluyor
NBA 10 geçe başlıyorevet maçımız başladı