Bol şansBu o zaman valla dostlar amacım sizlerede ulaşmak kazanırken ama 11 seri yemek şikenin daniskasi bu maça hepsini girecektim limit bu kadar
Bol şansBu o zaman valla dostlar amacım sizlerede ulaşmak kazanırken ama 11 seri yemek şikenin daniskasi bu maça hepsini girecektim limit bu kadar
RastgeleBu o zaman valla dostlar amacım sizlerede ulaşmak kazanırken ama 11 seri yemek şikenin daniskasi bu maça hepsini girecektim limit bu kadar
gelir bu umarımBu o zaman valla dostlar amacım sizlerede ulaşmak kazanırken ama 11 seri yemek şikenin daniskasi bu maça hepsini girecektim limit bu kadar
rastgeleBu o zaman valla dostlar amacım sizlerede ulaşmak kazanırken ama 11 seri yemek şikenin daniskasi bu maça hepsini girecektim limit bu kadar
2500 e çevrim.bitmiyor ki 10k çevrim vardı bunuda vurduk kalan çevrim 4300 kalır daha@AzraeL toronto iy alttan sonra 2.500 1.40 orana basarsın won ya da lose çekersin sonra yatarız![]()
Bol şans hocamBu o zaman valla dostlar amacım sizlerede ulaşmak kazanırken ama 11 seri yemek şikenin daniskasi bu maça hepsini girecektim limit bu kadar
57 de bitmiş çeyrekBu o zaman valla dostlar amacım sizlerede ulaşmak kazanırken ama 11 seri yemek şikenin daniskasi bu maça hepsini girecektim limit bu kadar
Bol şanslar Ferro ters takım gider 80 atar şimdiBu o zaman valla dostlar amacım sizlerede ulaşmak kazanırken ama 11 seri yemek şikenin daniskasi bu maça hepsini girecektim limit bu kadar
8+2.5 diyordum2500 e çevrim.bitmiyor ki 10k çevrim vardı bunuda vurduk kalan çevrim 4300 kalır daha
Yok şimdi 4300 kaldı karışmasın gokaybet bro bu gelirse tabi8+2.5 diyordum
Gelecek dediğin hicbirsey gelmiyor 🫡barem yerinde bence bu rahat gelecek
130 üst garanti gibi duruyorYok şimdi 4300 kaldı karışmasın gokaybet bro bu gelirse tabi
evet evet hadi bakalımYok şimdi 4300 kaldı karışmasın gokaybet bro bu gelirse tabi
sakin bunda kıracağız kemiğiGelecek dediğin hicbirsey gelmiyor 🫡