- 89,059
- 17,952
- 113
Adam yoruldu zaten hangisini alsa kaybetti en sonunda bu geldi
aynen bizim için kendi ana parasını riske attı en sonAdam yoruldu zaten hangisini alsa kaybetti en sonunda bu geldi
kral hareket wallaha adamın dibiaynen bizim için kendi ana parasını riske attı en son
Gravelines ve Brooklyn inanılmazdıDünden beri devam ediyordu uğursuzluk.
Problem yok kardeşimEywallah dostlar 5 kişi 400 yaptım kusura bakmayın o kadar takip ettiniz diye çekim gelsin atayım
Kardom ne demek düşünmen yeterli Vallahi tamamen kaybetmediğine çok sevindim kaar cebe yakışır çekimini yap yat uyu illaki sakin bir zamanda yukselirsin üstüne üstüne gitmemek gerekiyorEywallah dostlar 5 kişi 400 yaptım kusura bakmayın o kadar takip ettiniz diye çekim gelsin atayım
Eyvallah kardom kesene gönlüne bereket VarolDağıtım @Marley de benim hesaplar 3 4 gündür çok hareketli çekim gelsin atacağız Marley ulasacak
Eyv dost teşekkür ederiZDağıtım @Marley de benim hesaplar 3 4 gündür çok hareketli çekim gelsin atacağız Marley ulasacak
Marley burda mı en son 1.5 saat önce yazmışDağıtım @Marley de benim hesaplar 3 4 gündür çok hareketli çekim gelsin atacağız Marley ulasacak
kesene bereket başkanDağıtım @Marley de benim hesaplar 3 4 gündür çok hareketli çekim gelsin atacağız Marley ulasacak
tamamdır bro nasıl diyor isenDağıtım @Marley de benim hesaplar 3 4 gündür çok hareketli çekim gelsin atacağız Marley ulasacak
Kolay gele kazananlara sımdıden bolsansDağıtım @Marley de benim hesaplar 3 4 gündür çok hareketli çekim gelsin atacağız Marley ulasacak
En başından beri burda olan 5 kişi seçtim onlara ulaşıldı zaten dm den IBAN attılar çekim gelince yollayacaz@AzraeL kardom seçmen önemli değil , Kime nasip Olursa Bol Bol Kazançlar dilerim. Sadece bende mesaj engeli var , Bana mesaj gönderilemiyor bende yazamiyorum, bana burdan haber verirseniz profilimde iletisim paylaşırım
Kardom Kesene bereket , daha da fazlası nasip Olsun İnşallah gönlü Zengin adam hep Daha da fazlasını Kazansın.En başından beri burda olan 5 kişi seçtim onlara ulaşıldı zaten dm den IBAN attılar çekim gelince yollayacaz