- 10,704
- 3,339
- 113
Umarım herşey yoluna girer rahat edersin kral e cüzdanlar aktif oldu şanssızlık gitti azda olsaSevindim kardo o cenabetliği benim çok pis üstümden atmam lazım 3 aydır bitirdi bizi
Umarım herşey yoluna girer rahat edersin kral e cüzdanlar aktif oldu şanssızlık gitti azda olsaSevindim kardo o cenabetliği benim çok pis üstümden atmam lazım 3 aydır bitirdi bizi
Malum yere dönmedin zaten. Sessizde biliyorumForumdakileri hamama götürüp kese atmak lazım herkes cenabet 🤣
Bol şansSponsorumuz @bella Dostuma Teşekkür Ederim. Kazanc Sağlanması Durumunda
Yarı Yarıya Ve 2 Kişiye Roll Bakiyesi
Umarım Başarırız.😉
Herkesin bir dönüş noktası var kardo. Elbet buralarda yine aktif olacağız. Unutmadığım adamlardansın varolUmarım herşey yoluna girer rahat edersin kral e cüzdanlar aktif oldu şanssızlık gitti azda olsa
Valla sessizde ama dün mesaj attım cevap vermedin malum yerdenMalum yere dönmedin zaten. Sessizde biliyorum
inş başarırsın la bol şansSponsorumuz @bella Dostuma Teşekkür Ederim. Kazanc Sağlanması Durumunda
Umarım Başarırız.😉
Bugün gördüm 2 saat önce girip farkettim biz de sessizdeyiz biz de derinizValla sessizde ama dün mesaj attım cevap vermedin malum yerden
Bol şanslarin olsun kral @sinansrml63Sponsorumuz @bella Dostuma Teşekkür Ederim. Kazanc Sağlanması Durumunda
Umarım Başarırız.😉
Eyvallah kral umarım.Herkesin bir dönüş noktası var kardo. Elbet buralarda yine aktif olacağız. Unutmadığım adamlardansın varol
bolsansSponsorumuz @bella Dostuma Teşekkür Ederim. Kazanc Sağlanması Durumunda
Umarım Başarırız.😉
Umarım Başarırız.😉
Bella yakında ağzındaki silahıda çıkarır bu kupon neden sonuçlanmadıEyvallah kral umarım.
Umarım Başarırız.😉
Hadi kardeşim seni mi bekleyeceğiz. Gelsin artık şu kupon 😅Bella yakında ağzındaki silahıda çıkarır bu kupon neden sonuçlanmadı
Sakin sakin birşey diyen yok kardo . Zaten ilk adımı wonlatmışsınBen ne yapayim arkadaşlar betco sahibi ben deilim ki sonuçlanmamış daha