- 18,703
- 11,063
- 113
Neyse boşver yüklü bastım demiş gelir işallaBende ettim çaktırma kanka![]()
Neyse boşver yüklü bastım demiş gelir işallaBende ettim çaktırma kanka![]()
Umarım kanka iyi gidiyor bakalımNeyse boşver yüklü bastım demiş gelir işalla![]()
Gelirse de kuponla beraber ben yanına gelirim heeeBak banın açılmış gene kendi kalene gol atmışsın dakka 1 gol 1 🤣🤣🤣
Ben her sitede oynarım metin bey bonus yok yüklü girdim bu kupona gelmezse ben gelirim yanına bir gol de ben atarım 😁😁😁
Beraber Didime gelin denize gireriz 😁Gelirse de kuponla beraber ben yanına gelirim heee
Tamam abe sensin gel beklerim 🤣Gelirse de kuponla beraber ben yanına gelirim heee
Ben yüzme bilmiyorum diyarbakır da deniz yoktu maalesef öğrenemedik,🤣Beraber Didime gelin denize gireriz 😁
Ben havuz sevmim giren işiyor havuza 🤣Havuzda öğrenseydin 😁
İşemeyen yoktur denize havuzaBen havuz sevmim giren işiyor havuza 🤣
Seni neyse de havuza işemek nedir arkadaş bir ara havuza gittik koluyordu kim girmişse işemiş girmekten vazgeçtim 😁İşemeyen yoktur denize havuza
Görünen o bakalım sans @AzraeL Namı değer yılan gözlüyle olsun hshdhd64 bitti mükemmel, uzamazsa wonlarız
Suya girince çişi geliyor insanların normaldir hshdhdSeni neyse de havuza işemek nedir arkadaş bir ara havuza gittik koluyordu kim girmişse işemiş girmekten vazgeçtim 😁