- 89,059
- 17,952
- 113
3
Uçağa bindim 3lük bekliyorum 🤣🤣🤣Kaçışa hazır mısın 😁
Last call 😁Uçağa bindim 3lük bekliyorum 🤣🤣🤣
Nereye böyle 😂😂Uçağa bindim 3lük bekliyorum 🤣🤣🤣
Didime geliyo parayı edicezNereye böyle 😂😂
İyi barı 5 k da iyidirKazandığımız para çok bişi değil maksat muhabbet şamata gelmeyede bilirdi ama geldi çekim gelsin roll açarım bol dağıtımlı bir roll olur 😁
TebriklerKazandığımız para çok bişi değil maksat muhabbet şamata gelmeyede bilirdi ama geldi çekim gelsin roll açarım bol dağıtımlı bir roll olur 😁
Benim 35lik viskiyi ayır öyle roll aç😁Kazandığımız para çok bişi değil maksat muhabbet şamata gelmeyede bilirdi ama geldi çekim gelsin roll açarım bol dağıtımlı bir roll olur 😁
tebrikler reisKazandığımız para çok bişi değil maksat muhabbet şamata gelmeyede bilirdi ama geldi çekim gelsin roll açarım bol dağıtımlı bir roll olur 😁
195 de razıyız 😂Kazandığımız para çok bişi değil maksat muhabbet şamata gelmeyede bilirdi ama geldi çekim gelsin roll açarım bol dağıtımlı bir roll olur 😁
Ana parayı Avustralya karılar yedi erkekleri geri verdi zuhahah🤣🤣🤣İyi barı 5 k da iyidir
İyidir gene bi 10k atmış olsaydın farklı olurdu buda iyidir tebriklerKazandığımız para çok bişi değil maksat muhabbet şamata gelmeyede bilirdi ama geldi çekim gelsin roll açarım bol dağıtımlı bir roll olur 😁