- 24,038
- 25,037
- 113
Hayır işlemek ister misin yiğidimOlsun adamla muhabbet ettiniz işte hayır islediniz
Hayır işlemek ister misin yiğidimOlsun adamla muhabbet ettiniz işte hayır islediniz
O zaman kısmet bu kuponaymış diyelim 😁Başlamadan vurdum 2
Çeyreğe
Minimum havale olmuş 2 k TahirHayır işlemek ister misin yiğidim
Viskiden biraya hiç bu kadar hızlı düşmemiştik 😁2 kişiye atacam 250 şimdilik roll de devam ederiz. Başaralım 500 er atarız malum fazla bişi kazanmadık ama roll açarız birazdan 👋
Fark eder mi 1.900 de atariz özel iban isteyip paramız oluncaMinimum havale olmuş 2 k Tahir
Cumanın hayr ve bereketi üzerinde olsun kardeşimFark eder mi 1.900 de atariz özel iban isteyip paramız olunca
Cumada kardeşlik hutbe konusuydu aklıma sen geldin dua ettim sanada hayır olsunCumanın hayr ve bereketi üzerinde olsun kardeşim
Nasıl yaniBen 5 k talep verdim 1000 yatırdım devamlı oluyor onaylıyorlar taktik bu 🤣
TFF bunu beğendi 😁O zaman gelirse sana 100tl nesine puanı kardeşim
Ekli dosyayı görüntüle 886807
Yaw mesela en düşük 2 3 5 k diyor ya 2 k talep ver 1 gönder havale ile kabul ediyorlarNasıl yani
Kazanç kazançtır dost uçağı büyüğü olmazKazandığımız para çok bişi değil maksat muhabbet şamata gelmeyede bilirdi ama geldi çekim gelsin roll açarım bol dağıtımlı bir roll olur 😁
Gelmez amk bakayım belki bende de vardır puanO zaman gelirse sana 100tl nesine puanı kardeşim
Ekli dosyayı görüntüle 886807
Bizim evde yeğenimin uzaktan kumandalı uçağımız var arada uçuruyoruz🤣🤣🤣Kazanç kazançtır dost uçağı büyüğü olmaz
Hemen konu bekliyoruz15:46 ödendi 😁
Ah bu akıllı telefon lar yakacak bizi dostBizim evde yeğenimin uzaktan kumandalı uçağımız var arada uçuruyoruz🤣🤣🤣