- 8,777
- 7,420
- 113
Wawww 350 maşallahAltına zaten son vurgunda 350 k yatırdım
Ondan arta kalan zararı çıkardım
Wawww 350 maşallahAltına zaten son vurgunda 350 k yatırdım
Ondan arta kalan zararı çıkardım
Bro adam nadiren 3 deniyor o nadirlige denk gelmişsin ve basket olmuş üstüne bide kazanmissin büyük sans bu isHiç sevmem o şerefsizi valla kimse yanlış anlamasin 🤣
Bro triplle double i 1 asistle kaçırip yaktığı günden bugündur nefret ettim ondan haram olsun ona hakkım 🤣Bro adam nadiren 3 deniyor o nadirlige denk gelmişsin ve basket olmuş üstüne bide kazanmissin büyük sans bu is
Geçen maç oynasaydin yaptı 😁Bro triplle double i 1 asistle kaçırip yaktığı günden bugündur nefret ettim ondan haram olsun ona hakkım 🤣
Herkesin ödülü gönderildi toplamda 1+3:4 kisiye ulaştık herkese bol şans hayırlı geceler
. son bir maç vurdum gelirse sana ödül genel üst 244 tam ciksarsa Newyork macindan şakire kaçak çay o Şakir sen oluyorsun. 🤣- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.youtube.com
Bol şanslar. son bir maç vurdum gelirse sana ödül genel üst 244 tam ciksarsa Newyork macindan şakire kaçak çay o Şakir sen oluyorsun. 🤣
Buda gelir bugün kısmetin acik. son bir maç vurdum gelirse sana ödül genel üst 244 tam ciksarsa Newyork macindan şakire kaçak çay o Şakir sen oluyorsun. 🤣
Tebrikler selamsızsabahsiz dost hshxxx. son bir maç vurdum gelirse sana ödül genel üst 244 tam ciksarsa Newyork macindan şakire kaçak çay o Şakir sen oluyorsun. 🤣
Aleyküm selam 🫡Tebrikler selamsızsabahsiz dost hshxxx
Nereye gidiyoruz kiAleyküm selam 🫡
Aynalı tahir bey hoşgeldin sende gel babam sende gel
Yalnız ben kesin konuşanlara yana değilim Kadir kardeş vallaBuda gelir bugün kısmetin acik
Nereye gidelim sen söyleNereye gidiyoruz ki
Est her hangi biseden dolayı demedim sadece bugün şanslısın onun içinYalnız ben kesin konuşanlara yana değilim Kadir kardeş valla
Mezara uygun mudurNereye gidelim sen söyle
En erken ben giderim mezara da başkasini bilemem oda Allah'ın takdiri bu halimize sukur ama halimiz hal değilMezara uygun mudur
Biz kötülere bisi olmaz kanka Allah hayırlı ölüm versin şifa versin sanada biliyorum az çok durumunuEn erken ben giderim mezara da başkasini bilemem oda Allah'ın takdiri bu halimize sukur ama halimiz hal değil