cansın teşekkür ettimbetbalina166 gerisi sende
cansın teşekkür ettimbetbalina166 gerisi sende
Nedemek dostcansın teşekkür ettim
verirler gün içinde bro acele etmeIrkçılık yapmasalar
Kanka bu aralar siteler kuruş vermiyorverirler gün içinde bro acele etme
çünkü onlar bizden dahada açKanka bu aralar siteler kuruş vermiyor
Allah gözlerini doyursun dostçünkü onlar bizden dahada aç![]()
Editorbet var galiba 100 veriyo sms gelmişti 1000 yap cekArkadaşlar herkesin babalar gününü kutluyorum bende bir baba olarak.
Bugüne özel Bonus veren siteler varsa burada paylaşalım...
Cocugundan istesene abicim bonusArkadaşlar herkesin babalar gününü kutluyorum bende bir baba olarak.
Bugüne özel Bonus veren siteler varsa burada paylaşalım...
Senin 1000 mesaj olmadı mı daha bi rahatlasak her konuda zıp zıp zıplıyon bilinçli olarak mesaj kasıyorsun @Shellac @Daimon @Başkan @tahir1603 @Golcümetin @Beşiktaş 😂😂😂 etiketi bol olsun😈😈@Shellac bu arkadaş sürekli hakaret icerikli mesajlar paylaşıyor başkan
Ya kardeşim sizin başka derdiniz yokmu bı ton boş muhabbet yapanlar var ben sorulara cevap verdim hepSenin 1000 mesaj olmadı mı daha bi rahatlasak her konuda zıp zıp zıplıyon bilinçli olarak mesaj kasıyorsun @Shellac @Daimon @Başkan @tahir1603 @Golcümetin @Beşiktaş 😂😂😂 etiketi bol olsun😈😈
bonus bulursan pasla broYa kardeşim sizin başka derdiniz yokmu bı ton boş muhabbet yapanlar var ben sorulara cevap verdim hep
Kanka paylaşıyorum adamlar şikayet ediyor kendileri boş muhabbet yapıyorbonus bulursan pasla bro
takılma sen ya boşver araştırmaya devamKanka paylaşıyorum adamlar şikayet ediyor kendileri boş muhabbet yapıyor
bende 2 çocuk var vermez mi denesem şansımıJojobet 3 çocuğu olup SMS güvenliği aktif olan kişilere 10 betten 3 spin eklemiş
Gerçek sanıp girip bakan varmıdır acabaJojobet 3 çocuğu olup SMS güvenliği aktif olan kişilere 10 betten 3 spin eklemiş