Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Badanacı / Kombine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,410
5,929
113
1 k da buluruz ya . bjk 2.5 üst yanına 2 oran daha 8 oran yapar gelirse onuda 1 kez daha 4-5 orana basarız yolumuzu buluruz 🤣
İnşallah dost umudum kodlar gerçi daha 1 kez çekim yapamadim o kodlardan bir yerde umarım cok pis kiricam

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,410
5,929
113
Senin sohbet konun olmasına çok sevindim bazı gereksiz sohbet konuları vardı daha mantık sahibi birinin açtığını düşünüyorum, tebrikler.
Teşekkür ederim dost güzel yorumların için seviyeyi korudugumiz sürece konu açık kalır herkes içinde hem fikir alışverişi hemde biraz kafa dağıtmak icin iyi olur diye düşündüm sagolsun adminler de silmedi konuyu

tanergrsu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,037
3,242
113
Orkun sarı kart görür kırmızı cıkar gs kazandırmak isterlerse penaltı olur kaybetirmek isterlerse banko penaltı olur swc begen al

Badanacı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,410
5,929
113
Orkun sarı kart görür kırmızı cıkar gs kazandırmak isterlerse penaltı olur kaybetirmek isterlerse banko penaltı olur swc begen al
Parası olan değerlendirsin dost malesef her haftasonu oldugu gibi meteliksiz girdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...