- 49,338
- 54,143
- 113
Kim oGündüz senin kankanla konuştuk
Kim oGündüz senin kankanla konuştuk
Clovers😀
Tobe yarabbim forumda en nefret ettiğim kişi kim desen 1 numaraya onu koyarım 2 sinan 3 hakan şeklinde gidiyor listem puhaaClovers😀
HahahahahaahgTobe yarabbim forumda en nefret ettiğim kişi kim desen 1 numaraya onu koyarım 2 sinan 3 hakan şeklinde gidiyor listem puhaa
sen objektif bakmıyon oxaman kral. adamlar dökülüyor aksine bjk formunu demen gerekırken gs dıyon 😂Galatasarayın şuanki performansı Beşiktaş'a göre çok iyi ve beşiktaş evinde olma avantajı var sadece
Para bulabilirsem deneyecem dost sıfırım valla her haftasonu girişte oldugu gibi 😅gs bjk maçına ev sahıbı 2.5 üst oyna 5 k bas dost
1 k da buluruz ya . bjk 2.5 üst yanına 2 oran daha 8 oran yapar gelirse onuda 1 kez daha 4-5 orana basarız yolumuzu buluruz 🤣Para bulabilirsem deneyecem dost sıfırım valla her haftasonu girişte oldugu gibi 😅
İnşallah dost umudum kodlar gerçi daha 1 kez çekim yapamadim o kodlardan bir yerde umarım cok pis kiricam1 k da buluruz ya . bjk 2.5 üst yanına 2 oran daha 8 oran yapar gelirse onuda 1 kez daha 4-5 orana basarız yolumuzu buluruz 🤣
pis kıraman dost 2 hafta verirsin 1 kere verdğini alırsın sonra oyle devam eder değirmenİnşallah dost umudum kodlar gerçi daha 1 kez çekim yapamadim o kodlardan bir yerde umarım cok pis kiricam
Mahvolduk be dostpis kıraman dost 2 hafta verirsin 1 kere verdğini alırsın sonra oyle devam eder değirmen
Senin sohbet konun olmasına çok sevindim bazı gereksiz sohbet konuları vardı daha mantık sahibi birinin açtığını düşünüyorum, tebrikler.Mahvolduk be dost
Teşekkür ederim dost güzel yorumların için seviyeyi korudugumiz sürece konu açık kalır herkes içinde hem fikir alışverişi hemde biraz kafa dağıtmak icin iyi olur diye düşündüm sagolsun adminler de silmedi konuyuSenin sohbet konun olmasına çok sevindim bazı gereksiz sohbet konuları vardı daha mantık sahibi birinin açtığını düşünüyorum, tebrikler.
Parası olan değerlendirsin dost malesef her haftasonu oldugu gibi meteliksiz girdimOrkun sarı kart görür kırmızı cıkar gs kazandırmak isterlerse penaltı olur kaybetirmek isterlerse banko penaltı olur swc begen al
Hazır çorbaya asla hayır demeyiz dost 😀Birgün bu konuda dolup taşacak çünkü o zaman param olacak şimdilik izlemeye devam 🥲
Kanlılarımın bana gülmesindense ölmeyi yeğlerim. Hele bu badana yaparken olacaksa sahnede ölmek gibi olur.Hazır çorbaya asla hayır demeyiz dost 😀
Badanacı abi delikanlı adam dost 20 liraya iş çözer 😀Kanlılarımın bana gülmesindense ölmeyi yeğlerim. Hele bu badana yaparken olacaksa sahnede ölmek gibi olur.
Ne çok ucuz ne de ahlaksızca cok pahalıBadanacı abi delikanlı adam dost 20 liraya iş çözer 😀
Canın mı sıkıldiNe çok ucuz ne de ahlaksızca cok pahalı