- 48,706
- 53,499
- 113
Yok kanka maalsef çok geç gelmişsin konuyaKanka boşver dikine giden. Adama laf anlatiyon helede trabzonluga
Bizde varmiyiz Kara listedee😂
Yok kanka maalsef çok geç gelmişsin konuyaKanka boşver dikine giden. Adama laf anlatiyon helede trabzonluga
Bizde varmiyiz Kara listedee😂
Eyw kanka sağlık olsunYok kanka maalsef çok geç gelmişsin konuya
Ben erken beğeni atmıştım sayılmıyor muYok kanka maalsef çok geç gelmişsin konuya
Dünya benim olsa ilk seni yerin dibine gömerdim o derece pauahBen erken beğeni atmıştım sayılmıyor mu
Aslan aslan söz meclisten içeri hatta direk wasile oh ohDünya benim olsa ilk seni yerin dibine gömerdim o derece pauah
Yapma bee hiç umudum kalmadıDünya benim olsa ilk seni yerin dibine gömerdim o derece pauah
Aha düşman safları sıklaştıAslan aslan söz meclisten içeri hatta direk wasile oh oh
Dagititim bitti pauahYapma bee hiç umudum kalmadı![]()
Kendi payından versen beni ne denli sevdiğini biliyorumDagititim bitti pauah
Seni çok seviyorum yalan yokKendi payından versen beni ne denli sevdiğini biliyorum![]()
Hani kardeşim payımız burda safınada geçtik bizi gene yoksaymışsınDagititim bitti pauah
YuhhhDünya benim olsa ilk seni yerin dibine gömerdim o derece pauah
Artık vermesen de olur duy laaa @JoeQuanqaSeni çok seviyorum yalan yok
Ama paramı daha çok seviyorum gibi bişey demiş ince mesaj ben anlarımSeni çok seviyorum yalan yok
İnce mesaj vermiş de anlamamışsın potansiyel zayıf kaldıArtık vermesen de olur duy laaa @JoeQuanqa
BenYok kanka maalsef çok geç gelmişsin konuya
Potansiyel nedir onu bile bilmiyorumİnce mesaj vermiş de anlamamışsın potansiyel zayıf kaldı
Sevgi karin doyurmaz civcivArtık vermesen de olur duy laaa @JoeQuanqa
Otur 0 ben gidiyorumPotansiyel nedir onu bile bilmiyorum![]()