- 6,635
- 5,630
- 113
Valla helal olsun hayata bu kadar pozitif bakip kumar oynayani ilk defa goruyorumOnu bilmiyordum dost olsun sans donsunde ne kadar aldigimizin onemi kalmadi artik![]()
Valla helal olsun hayata bu kadar pozitif bakip kumar oynayani ilk defa goruyorumOnu bilmiyordum dost olsun sans donsunde ne kadar aldigimizin onemi kalmadi artik![]()
Getafe maci bile alabilirdi salaklik ettiler bol sans dostÇifte şans getafe aldım sırf kazan diye futbol lanetim var
Dost kumar oynamayinca hayata negatif bakiyoruz aslinda hep bir umudumuz yok muValla helal olsun hayata bu kadar pozitif bakip kumar oynayani ilk defa goruyorum
Saglik olsun reisGeçmiş olsun reis
Freebet sartlarini bilmiyordum sans yaptik kuponuda kismet artik haftaya bakicazGeçmiş olsun. 500 tl freebet ise max 2500 ₺ di zaten çekim hocam ya. Niye 9 k ya zorladın ki
Seneye demek istedin galibaFreebet sartlarini bilmiyordum sans yaptik kuponuda kismet artik haftaya bakicaz![]()
Yok dost kendi kasamizla haftaya deneriz demek istedim ligler basladi bol sans hepimizeSeneye demek istedin galiba