- 7,420
- 4,390
- 113
İlk 1000 kisiyeymis bitmiş arkadaşlar
Son düzenleme:
yani bunu paylasman ıcın siteden felan para mı aldın anlamadım ki durduk yere sinirledimya milletin 100 tl ıcın ceza almasını mı ıstıyorsunuz sil şunu bune ya
Ne alakası var dost bonus mesajı gelmiş bende paylaştım fake Instagramdan yapılır nolacakyani bunu paylasman ıcın siteden felan para mı aldın anlamadım ki durduk yere sinirledim
Yiyene kadar şaka zannediyorlarSıkıntı instagram ceza yeriz
yok dost gerek yok ya IP den felan bulurlar hiç gerek yokNe alakası var dost bonus mesajı gelmiş bende paylaştım fake Instagramdan yapılır nolacak
Bitane fake Instagram aç yap dostYiyene kadar şaka zannediyorlar
Dost VPN aç fake inrtagramdan yapyok dost gerek yok ya IP den felan bulurlar hiç gerek yok
la reis söylesene sen siteden felan promosyon mu aldın bu paylasım ıcın yoksa normal şartlarda bi insanın bunu paylaşma şansı yok yaBitane fake Instagram aç yap dost
İnstagram Türkiye ipden bulup eve geliyolarBitane fake Instagram aç yap dost
Yok dost mail gelmiş paylastm sadecela reis söylesene sen siteden felan promosyon mu aldın bu paylasım ıcın yoksa normal şartlarda bi insanın bunu paylaşma şansı yok ya
Sil şunu silllklBahigodan böyle mail geldi 50 spin ve 100 frebet diyeEkli dosyayı görüntüle 939027