Olsun öder onlar. Umarım beklemezsin kral 2 gün 3gün falan bol şans))Çok eski ben 4 sene önce üye oldum ama hiç yayirim yaomamistim
Olsun öder onlar. Umarım beklemezsin kral 2 gün 3gün falan bol şans))Çok eski ben 4 sene önce üye oldum ama hiç yayirim yaomamistim
Yanliz kod aktif şuan aldımBuzz100
Bol sans inşallah oderlerYanliz kod aktif şuan aldım
Sitenin lisansı yok merdiven altıBeyler yatırımsız telegram da dolanırken gördüm kaç TL veriyorlar bilmiyorum sorun isterseniz 30x çevrim sınırsız çekimi varmış siteyi yeni gördüm paylaşıyım dedim site ne kadar sağlam bilmiyorum ama yatırımsız olduğu için bence denenir bol şans herkese bahigo1523.com oyun sweet baklava
Yatırımsız denenir birşey kaybedilmez yatırımlı olsa sıkıntıSitenin lisansı yok merdiven altı
Öder bekle sen çekimler biraz uzun sürüyorBen kod kullandım çevrim yaptım kasa 10k inşallah öder belge yukledim bekliyom
Ödüyor ama çok geç 20 saati bulduğu oluyor arkadaşım😎Şikayet olmayan site yok zaten doğru söylüyorsun. Domaini4 hane olmuş baksana eski demek ki. Ödemeyecek olsa bonus için adını öyle kötüye çıkarmaz sanki mantıken. Ama bilmiyorum))
30 katBuzz100
Alex100
Bahigo1523.com
10X ÇEVRİM SONRASI SINRISIZ
nasıl vermıyoBoşuna uye olmayın ikiside olmuyo