Deminden beri söylüyorum 25'ten Sonra bir gole daha girinTebriks
Valla dedinDeminden beri söylüyorum 25'ten Sonra bir gole daha girin
Kral boş Konuşmam çok emin olduğum maçlar her zaman gelirValla dedin
TebriklerHadi devam İsveç
Ekli dosyayı görüntüle 985134
Muro ne dicem sana bu senin forumdaki kullanıcı adı yeşil renkte başkalarınınki farklı çoğunluğu siyah kendinmş değiştirdinDeminden beri söylüyorum 25'ten Sonra bir gole daha girin
Yok Kral Bilmiyorum vallahi de ilk yarı bir buçuk üstü de 3.57 oranı vardı ya Şuraya bak ya Peru Ligi yatırmasaydı 4100 alıyordum oradan var ya bu maça girecektim var ya en az 20-30 bin lira koymuştum yaMuro ne dicem sana bu senin forumdaki kullanıcı adı yeşil renkte başkalarınınki farklı çoğunluğu siyah kendinmş değiştirdin
Öylesine espor maçlarına 2 k attım fenerin golüne gittim awwKral boş Konuşmam çok emin olduğum maçlar her zaman gelir
Vay arkadaş yaÖylesine espor maçlarına 2 k attım fenerin golüne gittim aww
Geçmiş olsun kralÖylesine espor maçlarına 2 k attım fenerin golüne gittim aww
Sağlık olsun dost alıştıkGeçmiş olsun kral
Kaybetmeye gelmişiz bizSağlık olsun dost alıştık
Dost kumarın da bir raconu var hep vermicek ya şükürki şu bonuskarla bugüne kadar kardayızKaybetmeye gelmişiz biz
He ya şu an 20-30 bin lira param vardı ya şu periyo Ligi gol attı geri aldı Maçı bitirdi ya deli oldum yaKaybetmeye gelmişiz biz
Bu yüzden artık sadece espor oynuyorumHe ya şu an 20-30 bin lira param vardı ya şu periyo Ligi gol attı geri aldı Maçı bitirdi ya deli oldum ya