- 1,565
- 1,556
- 113
içim rahatladı dostlar sağolun
O zamana bir yalan bulunurBeyler aklıma hep şu geliyor bu sokuk klon ödeme sistemi mpayz falan havale yaparken bu hesaplara para atıyoruz ya yarın öbür gün sorsalar neden buralara para attın ne denir ki?
Dost devlet de biliyor onlarin kumar icin kullanildiginiBeyler aklıma hep şu geliyor bu sokuk klon ödeme sistemi mpayz falan havale yaparken bu hesaplara para atıyoruz ya yarın öbür gün sorsalar neden buralara para attın ne denir ki?
Mypayz sıkıntılı az önce fixbete para attım 150₺, para onemli değilde hesaba yansıtmadı adamlar. uçtu para ona yatırmayın.Beyler aklıma hep şu geliyor bu sokuk klon ödeme sistemi mpayz falan havale yaparken bu hesaplara para atıyoruz ya yarın öbür gün sorsalar neden buralara para attın ne denir ki?
Telefonu komple yok et karakola gelirken çaldırdım de 😀Karakoladan aranıp tanık olarak ifadeye çağırılan hiç oldumu aramızda beni aradılar bugün tanıksın korkma falan dedi ama bişey anlamadım
yakında onunda haberı gelır bu sefer cıddi anlamda saldırıyolar papara gıttıyse hepsı gıderKlon ödeme kuruluşunu inceleseler Türkiye'nin yarısı ceza alır. Oradan kim haraç yiyor acaba.
Mobile2 gibi GooglePlay ödemesi almayan birkaç oyun bul. Onlardan oyun içi alışveriş yaptığını bu kurumların ödeme için aracı olduğunu söylersinBeyler aklıma hep şu geliyor bu sokuk klon ödeme sistemi mpayz falan havale yaparken bu hesaplara para atıyoruz ya yarın öbür gün sorsalar neden buralara para attın ne denir ki?