- 71,025
- 37,546
- 113
ayı boş ver kupon gelsin
ayı boş ver kupon gelsin
Ödülüm nerde haniO
Çok teşekkür ederim
Fero bugün bugün mü yoksaHaydi bakalım tebrikler güle güle harca
600/2 yap ablaCanlar bana alınmayın herkese vermek istiyorum ama benim durumlar ortada
Yok dost durumlar kötü benim biliyorsun az kalkabilsem zaten bütün benden ekmek yerdeFero bugün bugün mü yoksa
ablan star600/2 yap abla
Artık kalk beYok dost durumlar kötü benim biliyorsun az kalkabilsem zaten bütün benden ekmek yerdeolmuyor iste
Afiyet olsun balim kimseye ödül vermesende olur sana kimse kırılmazCanlar bana alınmayın herkese vermek istiyorum ama benim durumlar ortada
Vallahi dışarı çıktım deli divane gibi dolanıyorumYok dost durumlar kötü benim biliyorsun az kalkabilsem zaten bütün benden ekmek yerdeolmuyor iste
Kimseye verme kendine cebine koyCanlar bana alınmayın herkese vermek istiyorum ama benim durumlar ortada
Ben alınırım bana neCanlar bana alınmayın herkese vermek istiyorum ama benim durumlar ortada
Valla senin iş zor ya yani hiç yaşamadım ama öyle TV'den felan şahit oluyorum zor bir dönemeç oluyorVallahi dışarı çıktım deli divane gibi dolanıyorum
Ayıp olmaz mı yavrumKimseye verme kendine cebine koy
Yok ya sıkıntı yok Fero yaValla senin iş zor ya yani hiç yaşamadım ama öyle TV'den felan şahit oluyorum zor bir dönemeç oluyor![]()
Olmaz olmaz senin durumu herkes biliyorAyıp olmaz mı yavrum
Cansın canOlmaz olmaz senin durumu herkes biliyor
Tebrikler kazandın demekkCanlar bana alınmayın herkese vermek istiyorum ama benim durumlar ortada
Hoşgeldin dostTebrikler kazandın demekk