- 1,844
- 717
- 113
Ip diyor sacmalkm
valah daha atmadım bilmiyorumKimlik atsak sıkıntı olurmu
Kafasını çekip atıcam kimlikli selfie 😆🤣🤣Çekim için kimlik selfie istiyo uygulamayı indir diyo atılırmı
Klonlanmaya en uygun alt yapı en ucuz alt yapi en sahte alt yapı. Tabi betco da sorun yaşanırYav şu betco kendini imha etsede kurtulsak keşke.. yine birşeyler oluyor yine mağdur oluyoruz. Adam cashout yapacak olsa yapamıyor sonra diyorlarki güncelleme var. Alayının soyunu sopunu s*** ben bunların
bna cekim yapabilirsiniz dediler senin adına üzüldüm gardaşımDolandırıcı arkadaşlar kendimi feda ettim siz kanmayın Ekli dosyayı görüntüle 978041
Şimdi çektim telegramdan ulaştilar yanlış bir anlama olmuş diyebna cekim yapabilirsiniz dediler senin adına üzüldüm gardaşım
🤯🤯🤯🤯😵💫😵💫😵💫 Wowwwwwhttps://beinwon409.com/ buda yeniden deneme vermiş 100 betten 100 spin 100 k yap 10 k çek
Alakası yok reklamSistemin başında siber polisler oturmuş bekliyor diye yorumladım
Hangi site reklam yapacak diye senden kimlikli selfie ve banka hesap hareketi ekran kaydı istiyor?Alakası yok reklam
Bu knk Multi hesap olmasn diye sence böyle bir bonusa Multi yapsalar adamlar günde 1m para dağıtır minimum ve kimse yatrm yapmazHangi site reklam yapacak diye senden kimlikli selfie ve banka hesap hareketi ekran kaydı istiyor?
Arananlar listesinde kendini bulmada .Valla ben attım selfie bi sıkıntı olacağını sanmıyorum
Bonus talepten istedin mi ? Ben şimdi freebet olarak aldım.biri konuya kilit vurabilir mi yok böyle bi bonus