- 1,707
- 1,138
- 113
Kimse kayıt olamaz zaten SMS göndermiyor siteBoşa kayıt falan olmayın sildiler benim bakiyeyi egtde oynamama rağmen sadece
Kimse kayıt olamaz zaten SMS göndermiyor siteBoşa kayıt falan olmayın sildiler benim bakiyeyi egtde oynamama rağmen sadece
Engelli ise numara gelmez sms engelini kaldıracağımNe işe yarar numara dost arayıp sms gelmiyor mu diyecen sorun sitede senlik değil
Sildiler gibi gözüküyordu da işleme almışlar gönderdiler parayıKimse kayıt olamaz zaten SMS göndermiyor site
Eyv uğraştırdı saatlerdir ama geldi sagolGönderir bence
UsttenKanka sen hangisinden cektin iptal etmişler benımkını tekrar mı baglancam desteğe alttakınden mı cektın ustelınden mı
merıtın yan sıtesı olabılır canlıya destek çekmişler buyuk ıhtımalle
Ugrastirmasi normal sabahtan beri söylüyorum bu promosyon 110K kişilik grupta paylaşıldı bence erken bile ödedi yaniEyv uğraştırdı saatlerdir ama geldi sagol
Ugrastirmasi normal sabahtan beri söylüyorum bu promosyon 110K kişilik grupta paylaşıldı bence erken bile ödedi yani
Tabi deneme bonusunu kaldırmıştı başkası olsaAynen oyle çok hizli odemeler baska site olsa simdiye sartlari degistirmisti
Deneme bonusu hangi oyunda300 tur oyunda 160 TL verdi oda saniyesinde eridi şans yok maalesef