aynı oyundan 5 tl betten baslayıp 50 tlde betten 5300 yaptım benHangi oyun kardeşim
Deneme freeespin hangi oyundaaynı oyundan 5 tl betten baslayıp 50 tlde betten 5300 yaptım ben
EGT Digital – 10 Burning CloverDeneme freeespin hangi oyunda
yaptık 6 k canlıyı beklıyorum5k yı bırak 500 olmaz
korktukları için her alanda geçerli yapan site yok bonusları böyle yaptıklarında da zaten 100 kişiden 1 kişi zor çeker![]()
Bonus talep nerde maxim
Bonus aktif oyunda yok ne iş bu la yüklenmeden mi ki site kasıyorEGT Digital – 10 Burning Clover
hic bilmiyorum ben profilden aktif ettim girdimBonus aktif oyunda yok ne iş bu la yüklenmeden mi ki site kasıyor
valla ıp dıcek adamın gtunu yırtarım118 dk bekleme süresinden sonra bakiyeyi ip diyip iptal ederlerse huyum değilde fena küfür ederim. 2k için küfrettirmeyin insanı buraya baktıgınızı biliyorum![]()
Kanka sol üstte üç çizgi var en alttaBonus talebin nerd3 olduğu yazma bu kadar zormu
güvenemedim yatırımsız diye girdim verdide oyun 50 tl betten. umarım gelir ya 2k bedavadan güzel gelirvalla ıp dıcek adamın gtunu yırtarımilk defa görduk sıteyı
ben 250 betle toparladım guzel oyunmus ama slot sevmem normaldegüvenemedim yatırımsız diye girdim verdide oyun 50 tl betten. umarım gelir ya 2k bedavadan güzel gelir![]()
ilginc yanı yatırım icin onay gerekmiyor simdi baktım cekim icin onay gerekiyor muhabbetine cok kıllandım benben 250 betle toparladım guzel oyunmus ama slot sevmem normalde
beklıcez 34 kısı kaldı bklmilginc yanı yatırım icin onay gerekmiyor simdi baktım cekim icin onay gerekiyor muhabbetine cok kıllandım ben
siteyi kapattılar galiba canlıda takılı kaldım cekim verecektim siteye girmiyor simdideBu oyunun linkini atabilir misiniz bulamadım