- 48,705
- 53,259
- 113
Sıkıntı yok bizde bundan sonra kulak arkası yaparız dost no problem para gecicidir bügün var yarın yokYok yok ben öyle bişe yapmadım @İskorpit
Sıkıntı yok bizde bundan sonra kulak arkası yaparız dost no problem para gecicidir bügün var yarın yokYok yok ben öyle bişe yapmadım @İskorpit
Ne dedin de olmadı reis birşey bekliyorum o hal olsun yazacağım ayıpsınSıkıntı yok bizde bundan sonra kulak arkası yaparız dost no problem para gecicidir bügün var yarın yok
Yamuk olmaz Baikal da halleder o işi @İskorpitNe dedin de olmadı reis birşey bekliyorum o hal olsun yazacağım ayıpsın
Halleder hallederde yicez denemeyi amq ondan yazıyoz bizde ascı git yemek yap tatava yapma fazlaYamuk olmaz Baikal da halleder o işi @İskorpit
Bol sans kardesimNe alt ne üst ne 1-0-2 kemik sesi istiyorum 🙏
buyur ? HayırdırHalleder hallederde yicez denemeyi amq ondan yazıyoz bizde ascı git yemek yap tatava yapma fazla
Asci degilmisin olum git yemek yap dedikbuyur ? Hayırdır
Senelik izinde mi yapmayalımAsci degilmisin olum git yemek yap dedik
Amca oglu aradı dedi bu maçlarda çok kart çıkar çıkmasa tribündeyim atlarım sahaya kendimi dövdürürüm topçular a hakem verir kartı dedi benim heryerde amca oglu var köfte sddjjdjdduBol şanslar reis
Helal knki amcaogluna selam hep kazan isteriz gol oynayip kanser olmaktansa Kaos bekleyip kart almak iyidir 😐Amca oglu aradı dedi bu maçlarda çok kart çıkar çıkmasa tribündeyim atlarım sahaya kendimi dövdürürüm topçular a hakem verir kartı dedi benim heryerde amca oglu var köfte sddjjdjddu
kayıp sen nerelerdesin 2 gundurHelal knki amcaogluna selam hep kazan isteriz gol oynayip kanser olmaktansa Kaos bekleyip kart almak iyidir 😐
Takiliyoz reis buralardayız 😐kayıp sen nerelerdesin 2 gundur