Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Balinabet 444 FreeSpin Deneme Bonusu Yatırımsız

durukan98

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13
5
3
Ben daha denemedim denemek isteyen denesin yatırımsız.

• 444₺ Deneme Bonusu Pascal Gaming - Extra King oyununda geçerlidir.
• Elde edilen kazançlar sadece Pascal Gaming Slot oyunlarında geçerlidir; farklı alanlarda kullanım geçersiz sayılır.
• Bakiyeniz 10.000 ulaşmanız ardından 1000 TLolarak HAVALE yöntemi ile çekim yapabilirsiniz.
• Kampanya sadece ilk defa üye olan ve daha önce herhangi bir promosyondan faydalanmamış kullanıcılar için geçerlidir.
• Kayıt bilgileri doğru ve eksiksiz girilmelidir; hatalı bilgi verilmesi durumunda bonus tanımlanmaz.
• Bonus, tanımlandıktan sonra 3 gün içinde kullanılmalıdır; süresi geçen bonus ve kazançlar iptal edilir.
• Doğum tarihi 1970 yılı öncesi olan ve GSM onayı gerçekleştirmeyen kullanıcılar bu promosyondan yararlanamaz.
• Tüm bonuslarda Genel Bonus Kuralları geçerlidir.

Balina bet giriş

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,128
3,745
113
Ben daha denemedim denemek isteyen denesin yatırımsız.

• 444₺ Deneme Bonusu Pascal Gaming - Extra King oyununda geçerlidir.
• Elde edilen kazançlar sadece Pascal Gaming Slot oyunlarında geçerlidir; farklı alanlarda kullanım geçersiz sayılır.
• Bakiyeniz 10.000 ulaşmanız ardından 1000 TLolarak HAVALE yöntemi ile çekim yapabilirsiniz.
• Kampanya sadece ilk defa üye olan ve daha önce herhangi bir promosyondan faydalanmamış kullanıcılar için geçerlidir.
• Kayıt bilgileri doğru ve eksiksiz girilmelidir; hatalı bilgi verilmesi durumunda bonus tanımlanmaz.
• Bonus, tanımlandıktan sonra 3 gün içinde kullanılmalıdır; süresi geçen bonus ve kazançlar iptal edilir.
• Doğum tarihi 1970 yılı öncesi olan ve GSM onayı gerçekleştirmeyen kullanıcılar bu promosyondan yararlanamaz.
• Tüm bonuslarda Genel Bonus Kuralları geçerlidir.

Balina bet giriş
ölme eşşğim ölme:D