- 8,561
- 5,098
- 113
Bam Adebayo Washington karşısında 83 sayı attı NBA tarihinin bir maçta en çok sayı atan oyuncusu sıralamasında kobeyi geçerek 2. Sıraya yerleşti maçın sonu efsaneydi ama izlemeyenler bulup izleyebilir
Efsane değildi bence komiktiBam Adebayo Washington karşısında 83 sayı attı NBA tarihinin bir maçta en çok sayı atan oyuncusu sıralamasında kobeyi geçerek 2. Sıraya yerleşti maçın sonu efsaneydi ama izlemeyenler bulup izleyebilir
Napalım yaniBam Adebayo Washington karşısında 83 sayı attı NBA tarihinin bir maçta en çok sayı atan oyuncusu sıralamasında kobeyi geçerek 2. Sıraya yerleşti maçın sonu efsaneydi ama izlemeyenler bulup izleyebilir
OHA LA 83 SAYI NEDİRBam Adebayo Washington karşısında 83 sayı attı NBA tarihinin bir maçta en çok sayı atan oyuncusu sıralamasında kobeyi geçerek 2. Sıraya yerleşti maçın sonu efsaneydi ama izlemeyenler bulup izleyebilir
Bı efsanenin yerini bu şekilde kapmayi düşünmek bence yakışıksız bı durum.o adam 81 sayiyi atarken böyle atmamış.kendini o adamın yerine koyabilme çabası acizlik bnce.ben şahsen üzüldüm bu olaya Kobe bı efsane bu sıradan bı NBA oyuncusu.sunu LeBron, Luka, veya jokic denese yine eyvallah derimde bu kim yahu 😁Komik momik baya eğlenceliydi nba zaten şov üzerine kurulu
Guzdeside kotu bu arada %50 bile deil bayagida serbest kacirdiKomik momik baya eğlenceliydi nba zaten şov üzerine kurulu
%100 atsa 143 atacaktı 83 atmış yinede çok kötü ortalama sadece adama attırmaya çalışmışlar ilk yarı 5/8 üçlğltü sonra 2/14 atmışGuzdeside kotu bu arada %50 bile deil bayagida serbest kacirdi
Yok reis thiery Henry ne kadar güldüm dolandirilmama rağmen eywadebayor basketcçi olmuş