Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Banka borçları hk.

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
561
301
63
Beyler akbank garanti vakıfbank qnb işbankası 5 bankaya borcum var 500 bin tl felan mesela vakıfbank 55 bin tl borc vardı 15 bin tl kaldı günlük 1000 tl ödeme yapıyorum en kötü. Demek istediğim şu mesela vakıfbank avukatını arasam bana yardımcı olurmu borcla ilgili indirim yaparmı

Hulyablkc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
186
109
43
Beyler akbank garanti vakıfbank qnb işbankası 5 bankaya borcum var 500 bin tl felan mesela vakıfbank 55 bin tl borc vardı 15 bin tl kaldı günlük 1000 tl ödeme yapıyorum en kötü. Demek istediğim şu mesela vakıfbank avukatını arasam bana yardımcı olurmu borcla ilgili indirim yaparmı
İnsafa kalmış

Alpay21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
241
80
28
Ayar ceker gecen yil 280 bini avukatla knusup 245 bagladim

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,299
674
113
istese yapar

Alpay21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
241
80
28
Biraz laf yap gerekirse yalandan agla cozersin reis

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,705
8,743
113
Kral bu ultra onaylı hesap nasıl oluyo. Başkanla görüntülümu konuşuyorsunuz

siryetyy

Amusnet & EGT Dijital Kurbanı.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,299
674
113
benim borç icraya düşmüştü askerdeyken 20k 35k olmuştu askerden dönünce konuşmuştum avukatla 27ye indirmişti

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
561
301
63
Vakıfbank 15 bin kaldı zaten onuda öderim diğer borclara ödemeye baslayınca o borvunnoldugu bankayı ariyim ona diyim ödemeye başlıyorum yardımcı olun ödiyim hergün 1000 tl en az ödicem 100 bin tl bakiyem var iddaa kaybetmıyorum full karla kapatıyorum şu borçlar bitsin bırakcam kumarı tevbe edicem asla oynamıcam

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,629
2,469
113
Ayar ceker gecen yil 280 bini avukatla knusup 245 bagladim
Ben geçen seneler küçük meblağ ya 40 mi neydi dedim indirim su bu asistan sürekli eveledi geceleri diyorum 400-500 olsa neyse sıkıntımız var idare edin verecem 40 in nesi olsun ama anlamıyor en sonunda hacize verdi aradım kadını agzima ne gelirse söyledim dedim öğleden sonra gelicem seni de oraya ... ne gelirse ya
Öğleden sonra oldu önce avukat aradı dedi biz kimlerle ugrasiyoruz böyle tehditlere göz yıkacak adam falan değiliz diye sonra gel konuşalım dedi icrayi geri çekti borcuda 40 tan 35 en indirdi :)
Ama 40 lira için asistanı yikacaktim buraya o kadar atarım.bozulmustj

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,974
2,117
113
önden peşinat koy cebine öyle pazarlık yap yardımcı olabilirler taksit vs

Saldiray04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,338
779
113
Eğer 4 5 sene bı beklentın yoksa ödenebilcek miktar ise yavas yavas ode,bir maaşın var o maaşda icra var ve bu bankalar sırada ise varlik yönetime düşer daha makul rakamlara kaoanır

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,974
2,117
113
Vakıfbank 15 bin kaldı zaten onuda öderim diğer borclara ödemeye baslayınca o borvunnoldugu bankayı ariyim ona diyim ödemeye başlıyorum yardımcı olun ödiyim hergün 1000 tl en az ödicem 100 bin tl bakiyem var iddaa kaybetmıyorum full karla kapatıyorum şu borçlar bitsin bırakcam kumarı tevbe edicem asla oynamıcam
nasıl bir sistemle oynuyorsun kaybetmeden

Saldiray04

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,338
779
113
Herzaman derim tek maaşla hayat idame ediliyorsa borç stogunuz fazla ise verin bir akrabanıza senet koysun icraya verdiği ibanın kartını alın banka bilançosunda eksi yazacagı için 4 5 sene sonunda %20 %30lara varlik yönetime devreder,belki daha küçük bir rakam çok ucuza kapanır o dertler. Yaptın mı dersen hep ödeyip kapadım akıl verdiklerim ucuza kapadı :)

yolcu0707

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
950
345
83
😂😂😂 100 bin toplam borcun olsun varlık da ise 20 bile kapatırsın 😂😂😂 peşin ödeme ile

ismail3453

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
561
301
63
nasıl bir sistemle oynuyorsun kaybetmeden
Özel oranlara oynuyorum bütün özelleri kovalıyorum kaybetmiyorum sığırlık yapıp şu slota girmesem daha cok kazancamda bazen yapıyorum mallık 5 10mk gidiyor bazen girmicem ama tutcam kendımı