Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka Borcu Hakkında

Repentless

God hates us all!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,705
1,064
113
Borc icraya düştüğü Zaman 7 gün içinde itiraz edin Borca icraya düşen müdürlüğe dilekçe ile.haciz durur karşı taraf itirazin iptali için dava açıyor yaklaşık 1 yıl sürer dava , hacizden kurtulursunuz dava sonuçlana kadar.o ara ödersiniz belki durumunuza gore
Sonrada davayı kaybeder avukat vekalet ücreti için hacizlik olursunuz ona da itiraz edersiniz bu döngü böyle sürüp gider. Dinlemeyin bunları eğer borcunuz varsa anlaşıp ödemeye çalışın itiraz etmek borcunuzun daha da artmasından başka bir şey değil avukat vekalet ücretleri asgari 50-60 bin artık davayı kaybettiğinizde karşı tarafa eşek gibi bu parayı ödüyorsunuz

ben1111

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,847
287
83
Sonrada davayı kaybeder avukat vekalet ücreti için hacizlik olursunuz ona da itiraz edersiniz bu döngü böyle sürüp gider. Dinlemeyin bunları eğer borcunuz varsa anlaşıp ödemeye çalışın itiraz etmek borcunuzun daha da artmasından başka bir şey değil avukat vekalet ücretleri asgari 50-60 bin artık davayı kaybettiğinizde karşı tarafa eşek gibi bu parayı ödüyorsunuz
Doğru söylüyor neyi itiraz edeceksin borcun var mi var yoksa mu diyeceksin

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
426
83
Bana vur emri gelmedi daha geçikmede kartımda yok ama kredi ve kart vermiyorlar en azından 4 5 k bulabileceğim pokus tarzı yerler var mı

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,974
2,117
113
Merhaba ben dahil illaki aramızda icralık arkadaslar var malum geçim sıkıntısı ödeme zorluğu çekiyoruz ben 2 yıldır odeyemedim icra hala açık ama şuanlik bı icra gelmedi varlık fonu cüzi bi miktara kapatıriz dedi suanlik cüzi dediği miktari ödeme imkanim çok zor vermediğimiz taktirde hapis oluyor mu sonuçta bankanın verdiği para bize bedava hibe edicek hâli yok biliyorum ama elimdende şuan bişi gelmiyor arkadaşlar 😥 bunun sonu ne olur
Eninde sonunda ödersin de taahhüt ödeme sözünü verme verirde ödemezsen o zaman hapis olur

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,144
426
83
Bana vur emri gelmedi daha geçikmede kartımda yok ama kredi ve kart vermiyorlar en azından 4 5 k bulabileceğim pokus tarzı yerler var mı bilgi bekliyorum

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,369
1,286
113
Varlık fonlarida biliyor zaten alamayacağını normal şartlarda
Fakat aile fertlerine ulasip, göz korkutup baskı kurup tahsil etmeye yönelik bir politikalari var
Ki elalem ne der baskısı oluşturmaya çalışıp bı şekilde alıyorlar çoğu kişiden de

ozkancoskun57

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,582
2,159
113
Merhaba ben dahil illaki aramızda icralık arkadaslar var malum geçim sıkıntısı ödeme zorluğu çekiyoruz ben 2 yıldır odeyemedim icra hala açık ama şuanlik bı icra gelmedi varlık fonu cüzi bi miktara kapatıriz dedi suanlik cüzi dediği miktari ödeme imkanim çok zor vermediğimiz taktirde hapis oluyor mu sonuçta bankanın verdiği para bize bedava hibe edicek hâli yok biliyorum ama elimdende şuan bişi gelmiyor arkadaşlar 😥 bunun sonu ne olur
Lan ne hapisi 3 yıldır karttan icralıgım daha bi bok olmadı hapis falan yok yani ondan korkma he öle yada böle o parayı sana bırakmazla illaki alacaklar knk ama hapis olayı yok oyönden rahat ol