- 2,604
- 2,545
- 113
Dostlar selam, yapi kredi , isbankasi garanti bankası mobil uygulamalarinda ekran goruntusu alamiyorum , guvenlik sebebi ile izin verilmiyor diyor , bunun cozumu varmidir acaba
bankayı araDostlar selam, yapi kredi , isbankasi garanti bankası mobil uygulamalarinda ekran goruntusu alamiyorum , guvenlik sebebi ile izin verilmiyor diyor , bunun cozumu varmidir acaba
İnternet üzerinden gir uygulama izin vermezDostlar selam, yapi kredi , isbankasi garanti bankası mobil uygulamalarinda ekran goruntusu alamiyorum , guvenlik sebebi ile izin verilmiyor diyor , bunun cozumu varmidir acaba
uygulama da video kaydı bile alınmıyor. sanırım son işlemlerin resmini atacaksın onun için 24 saatlik hesap hareketini pdf çıkartıyolarDostlar selam, yapi kredi , isbankasi garanti bankası mobil uygulamalarinda ekran goruntusu alamiyorum , guvenlik sebebi ile izin verilmiyor diyor , bunun cozumu varmidir acaba
Dekontu paylaş yap WhatsApp seç paylaş kısmı ekran görüntüsü geliyor öyle SS al sonra paylaşmadan silDostlar selam, yapi kredi , isbankasi garanti bankası mobil uygulamalarinda ekran goruntusu alamiyorum , guvenlik sebebi ile izin verilmiyor diyor , bunun cozumu varmidir acaba
Maile at ordan ekran alDostlar selam, yapi kredi , isbankasi garanti bankası mobil uygulamalarinda ekran goruntusu alamiyorum , guvenlik sebebi ile izin verilmiyor diyor , bunun cozumu varmidir acaba