Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Banka ve Kredi Notum Hakkında

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,982
9,352
113
Kredi notum 1480 ama hiç bir banka kredi vermiyor bildiğiniz kolay jredi veren banka var mı

marinpnn

Yıldırım babaaaaaaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,982
9,352
113
Fazla transfer yapıyoruz ondan dolayı mı acaba ekstreleri de hiç geciktirmşyorym

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,170
412
83
bur da cogu kisi kara liste de. 7 yildir kredi ve kredi karti vermiyor bankalar

Arslnnnnn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,455
11,751
113
Yok aga hatta maaşla 90 bin ama hiç sıfır
Benim puan 1200 yapı kredi 9klık kredi kartı verdi ve 1000 tl esnek verdi. Şaşırmıştım baya yaklaşık 4 5 senedir anca bu kadar yükselttim puanı. 4 5 senedir icra felan yok ama. En kolay Yapıkredi ve akbank veriyor dene istersen

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
586
93
Vericen bankaya 5 10 k arası taahhüt lü kredi kartı düzenli öde 3 4 ay düzelir
Dostum 6 aydır 3 kredi kartım var. Limitlerinin yüzde 30unu kullanıyorum. Borcu hiç aksatmadım. Hiç başka borcum dosyam da yok. Yine de kredi notum yerinde sayıyor. Geçmişinde icra dosyası varsa 10 sene kredi notunu düşürüyormuş. Bunu vakıfbanktan şubeden öğrendim.

anl94

Relaxx🤙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,924
2,112
113
Dostum 6 aydır 3 kredi kartım var. Limitlerinin yüzde 30unu kullanıyorum. Borcu hiç aksatmadım. Hiç başka borcum dosyam da yok. Yine de kredi notum yerinde sayıyor. Geçmişinde icra dosyası varsa 10 sene kredi notunu düşürüyormuş. Bunu vakıfbanktan şubeden öğrendim.
Doğrudur. Bende aynı durumdayım. Birader de ödedi borçlarını kapattı 3 k ya aldı tahütlü kredi kartı 150 bin kredi çekti düzenli ödeyip. Notunu yükseltiyor

Gustavo29

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
939
586
93
Doğrudur. Bende aynı durumdayım. Birader de ödedi borçlarını kapattı 3 k ya aldı tahütlü kredi kartı 150 bin kredi çekti düzenli ödeyip. Notunu yükseltiyor
Çok ilginç benim puan hiç yükselmiyor. Kredi kartını da bankada mevduat var diye vermişler. Nasıl yükselteceğim bilmiyorum. Aksilik kredi lazım araba için eksiğim var. Beklemeye aldım mecbur.