ilk yarı 2.5 ust korner oynadım son dakıka korner oldu hakem kullandırtmadı yattı olarak sonuçlandı doğru mu böyle
Ekli dosyalar
-
474.1 KB Görüntüleme: 45
Cok ta konu açılacak kadar enteresan bişey göremedim ben. Geçmiş olsunilk yarı 2.5 ust korner oynadım son dakıka korner oldu hakem kullandırtmadı yattı olarak sonuçlandı doğru mu böyle
Kullandirmadiysa sayılmıyor doğru yaniilk yarı 2.5 ust korner oynadım son dakıka korner oldu hakem kullandırtmadı yattı olarak sonuçlandı doğru mu böyle
merak ettım kral mıllet ıyı geceler günaydına konu açıyorCok ta konu açılacak kadar enteresan bişey göremedim ben. Geçmiş olsun
Kullandirmadiysa doğrudur malesefmerak ettım kral mıllet ıyı geceler günaydına konu açıyor
Evet aynen onun için yazdım. Bilmediği için değil de duruma şaşırdığını için konu açtı sandimhakem kullandırtmadan bitirirse resmi sonuca yansımaz
üstteki arkadaşta senin duruma şaşırdığın için konu açtın sanmış muhtemelen aslında sen bilmediğin için sormak için açmışsın
Maalesef doğru dostumilk yarı 2.5 ust korner oynadım son dakıka korner oldu hakem kullandırtmadı yattı olarak sonuçlandı doğru mu böyle
ilk mesajından anladım direkt yalandan araya gireyim dedim kırgınlık olmasınEvet aynen onun için yazdım. Bilmediği için değil de duruma şaşırdığını için konu açtı sandim