- 19,565
- 11,753
- 113
1 almış herhalde çekince atarım demiştir yarısını falan4k nasil oluyo dost
1 almış herhalde çekince atarım demiştir yarısını falan4k nasil oluyo dost
Ben bilmiyorum kral Ne diyimki Artık Tövbe ediyorum zatemYazık günah
Anlaşmışlar işte miktarları alikemal hergun giriyor firma girmiyor şimdi ya o adamı 4 k carpmis4k nasil oluyo dost
Yav hep muhabbette olan birisi böyle yapınca insanın midesi bulanıyorBen bilmiyorum kral Ne diyimki Artık Tövbe ediyorum zatem
Hep diyorum abi sana yabancıya dolandirilma birazda ben dolandirim seniBen bilmiyorum kral Ne diyimki Artık Tövbe ediyorum zatem
Zaten mevzu o Ben bi zararını görmedim bu zamana kadar roll kovalıyordu Yani parada 20-30 olsa anlarım gitti 1 kya çöktü 😂Yav hep muhabbette olan birisi böyle yapınca insanın midesi bulanıyor
Gene kim kimi dolandırmış himmetBen bilmiyorum kral Ne diyimki Artık Tövbe ediyorum zatem
Degisik muhabbetler 3 5 icin degmez soyle 300 500 olsunki dise degsin sanki 3 5 le kose olucak 🙂Anlaşmışlar işte miktarları alikemal hergun giriyor firma girmiyor şimdi ya o adamı 4 k carpmis
Ali kemal beni çarptı 1 k 😂Gene kim kimi dolandırmış himmet
Aynende oyleDegisik muhabbetler 3 5 icin degmez soyle 300 500 olsunki dise degsin sanki 3 5 le kose olucak 🙂
Vay namıssız çok çarpmış geçmiş olsun polise bildirdin mi😂Ali kemal beni çarptı 1 k 😂
Soyle bi 40k kadar seni dolandiriyim ben olmazmiZaten mevzu o Ben bi zararını görmedim bu zamana kadar roll kovalıyordu Yani parada 20-30 olsa anlarım gitti 1 kya çöktü 😂
Güvenilir kişiler her zaman var dostŞu site 7 de çek demezse şimdi öderse aranizda güvenilir birine 3 atarım dağıtsın chette aktif olanlara 6 kişiye 500 atar
Ben varım sırada hedef 10 k carpacamSoyle bi 40k kadar seni dolandiriyim ben olmazmi![]()
3 5 paklamaz soyle 150k olursa dusunurumDegisik muhabbetler 3 5 icin degmez soyle 300 500 olsunki dise degsin sanki 3 5 le kose olucak 🙂
Valla kaç yildir forumdayim acımdan ölsem yapmadim yapmam ne 5 10 k paralar cekip aracilik yaptim kumar oynuyoruz tamamda hirsiz degiliz allaha şükür ya bu birbirinden farkli şeyler kumar oynayan herseyi yapar derler ama şahsen ben yapmiyorum param hiç olmasada sözümü yemedim bugune kadarYav hep muhabbette olan birisi böyle yapınca insanın midesi bulanıyor