- 22,519
- 13,050
- 113
Haha 25 kupon yapacak halim yok abiBi betvakti çak Ahmet😂
Haha 25 kupon yapacak halim yok abiBi betvakti çak Ahmet😂
Noldu senin özellerHaha 25 kupon yapacak halim yok abi
Bende sevdim abi özellikle bugün gözüme baron yakışıklı boylu poslu geldi ouaha@Baronizm benim en sevdiğim arkadaşım gardaşım ana baba ayrı özüm
Markası wiskas olması lazımdı yakışmadıAl attım ödülü afiyet olsun Ekli dosyayı görüntüle 989066
Daha yok para ortada gelmedilerNoldu senin özeller
Baronizm sevilmez mi be ismi bile güven veriyor petrol ofisi çapkınıBende sevdim abi özellikle bugün gözüme baron yakışıklı boylu poslu geldi ouaha
Kimlerden aldın ki la çoğu kişinin ödemesi geldiDaha yok para ortada gelmediler
Geçmiş olsun dost bunada sukur bir gün basaracaksin ben sana inaniyorumKac gundur tek maca korner tac faul 2.5 ust kombinliyorum 500 1k atiyodum hep tek secenekden gidiyordu. Bugun bu uruguay macina isaretledim ilkyari 1.5 ust ilkyari 4.5 ust korner 23.5 ust uruguay tac uruguay takim 1.5 ust ofsayt 45 orandi elime gecmedi bi turlu oynayamadik simdi baktim hepsi gelmis bi tek tac kalmis 6 adet oda dk 55 gelir cok kotu duygu ya 1 atabilsem 45k olurdu
Baron adamdirBaronizm sevilmez mi be ismi bile güven veriyor petrol ofisi çapkını
Wasille Akgül abiden almistimKimlerden aldın ki la çoğu kişinin ödemesi geldi
Akgül 10 bine kadar öder diğer kişiye birşey diyemem 🤣 @akgul383Wasille Akgül abiden almistim
1 haftadır tek maçtan en sz 50-60 k para kaçırdım hepmi tek maç kardeşim portrkiz 2.5 üst olmadıKac gundur tek maca korner tac faul 2.5 ust kombinliyorum 500 1k atiyodum hep tek secenekden gidiyordu. Bugun bu uruguay macina isaretledim ilkyari 1.5 ust ilkyari 4.5 ust korner 23.5 ust uruguay tac uruguay takim 1.5 ust ofsayt 45 orandi elime gecmedi bi turlu oynayamadik simdi baktim hepsi gelmis bi tek tac kalmis 6 adet oda dk 55 gelir cok kotu duygu ya 1 atabilsem 45k olurdu
Valla dost bu uruguay basardik 45 orandi oda para yok oynayamadik diyemi geliyo anlamadim illa ters gidicek islerGeçmiş olsun dost bunada sukur bir gün basaracaksin ben sana inaniyorum