- 14,500
- 9,150
- 113
Şimdilik var sagol dusundugun icinSigaran varmı dost
Şimdilik var sagol dusundugun icinSigaran varmı dost
tamda güvenilir dagtımcı arıyordu adam üstüne geldin kral adamsınBol sans
Geldi geldiği gibi gitmesinide bildi slot benim canımı alacak spinco benim sayemde 3 aydır zengin oldu tutuldum bırakamıyorumda siteyiSenin geldi mi 🤠 🤠
Bizim essekler.izlesin su maci mucadeleyiYeşil Burun umarım puan kazanır bu maç pozitif futbolun her zaman arkasındayız
Adam fırsatları tepmiyor yavtamda güvenilir dagtımcı arıyordu adam üstüne geldin kral adamsın
Allah daha çok versin kardeşimŞimdilik var sagol dusundugun icin
Çeyreği yoktu çeyreğiBizim essekler.izlesin su maci mucadeleyi
250ci bugun pas gecdin bizi cok umutluydum 🙂tamda güvenilir dagtımcı arıyordu adam üstüne geldin kral adamsın
eee forumda sende bu kadar güvenilir ol sende tepmezsin phuahuahahaAdam fırsatları tepmiyor yav
Çok ayıp insan bi DM yakarGeldi geldiği gibi gitmesinide bildi slot benim canımı alacak spinco benim sayemde 3 aydır zengin oldu tutuldum bırakamıyorumda siteyi
Ahahaheee forumda sende bu kadar güvenilir ol sende tepmezsin phuahuahaha
Adam dağıtımı bana verir hepiniz git olursunuz bak o yüzden seviyenizi koruyun bencetamda güvenilir dagtımcı arıyordu adam üstüne geldin kral adamsın
Öbür metin nerlerde ucuruldumuÇok ayıp insan bi DM yakar
dost cok yazan oldu emin ol kimseye dönüş yapmadım samimi olduklarım harici çok darbe yedik şükür dost gibi görünenler den illahlah geldi hakkını helal et250ci bugun pas gecdin bizi cok umutluydum 🙂
Siz daha bu forumda yokken biz dağıtım yapıyorduk rahat olun herkes herkesi bilir keyfinize bakınAhahah
Yav kuruş kârım olmadı ki ATM gittim cepten 2000₺ yatırdım özel almak için cepteki 2000₺ de gitti bir bok kazanmadim yani boşu boşuna uğraşıp strese girdiğim ile kaldım yüksek paralar vurmadan kimseyi göremem yakışmaz 200-300 atmakÇok ayıp insan bi DM yakar
Dedik sana betcoda 2megaways oyna diye tutturdun spinci diye ne spinci aşkı boyleGeldi geldiği gibi gitmesinide bildi slot benim canımı alacak spinco benim sayemde 3 aydır zengin oldu tutuldum bırakamıyorumda siteyi
lalalalalalallalalallal bak bak özgüvene bak hele ben hayatımda bu kadar görgüsüz yüzsüz birini görmedim kral sen nirvanasın ya diz çöküyorum önündeAdam dağıtımı bana verir hepiniz git olursunuz bak o yüzden seviyenizi koruyun bence
BiliyorumÖbür metin nerlerde ucuruldumu